La crònica dels espectacles als Palaus: Adolfo Masyebra i Angel San Martín… FIMAG2016

Lectura: 1 minut

Foto: Cristina Huguet – @ideacat

Aquest matí, a la Fira de Torroella de Montgrí, hem gaudit de la Fira Màgica, visitat l’exposició dedicat als Magicus i presenciat els espectacles Mentalhypnos de Adolfo Masyebra i Eclipse de Angel San Martín.

A l’espectacle de Adolfo Masyebra, ell ens ho diu al principi, el seu objectiu és que el públic descobreixi què és el mentalisme, fa màgia amb cartes i números, fa levitar un bitllet subtilment, hipnotitza màgicament una espectadora i li fa creure que veu cartes, es posa seriós i apel·la a la seva honestedat pel que fa a la no utilització de públic d’acord amb el mag i finalment ens delecta amb el seu particular homenatge a Uri Geller. Un espectacle de mentalisme que compleix amb la seva funció de fer descobrir a l’espectador aquesta misteriós vessant de l’il·lusionisme.

Angel San Martín… Es tracta d’un número màgic visual, poètic, uns gobelets diferents dels que estem acostumats a veure, que aconsegueixen meravellar gràcies a la gran bellesa dels elements que apareixen, desapareixen per sorpresa, canvien de color, es fan grans o es reflecteixen en el mateix vestuari de l’il·lusionista. Es percep que hi ha molta feina en la màgia que ens ha ofert, un gran treball, sensible i ben realitzat.

Seguim, amb les nostres cròniques màgiques sobre el FIMAG 2016, aquí, al “Diari d’un Mag”… Ens espera una tarda plena de màgia…

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

La Imaginativa Màgia de Nit de Mario López i Woody Aragón al FIMAG 2016

Següent Article

Crònica de dissabte tarda i nit a la màgica Torroella de Montgrí…

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs