La maleta màgica de Jimmy Delp, en exclusiva, al Congrés de Manresa 2017 !

Lectura: 1 minut


Avui, des de Premsa i Comunicació del Congrés Màgic de Manresa 2017, et presentem un dels artistes que participarà a la Gala Internacional que es realitzarà al Kursaal de Manresa. Es tracta de Jimmy Delp, amb el seu sorprenent número, que va triomfar a l’últim Congrés Francès FFAP i que mai ha estat presentat a l’Estat.

Jimmy Delp és un fora de sèrie. És un actor, presentador de televisió, showman, humorista, ventríloc i mag ! Té un do innat per la comèdia, però a més, s’ha preparat per què tot surti perfecte, ha estudiat a l’Acteur Studio de Paris i al Conservatoire National d’Art Dramatique.

Té moltes hores d’actuació i ha realitzat gires a tot el món. Ha guanyat molts premis màgics: Vice champion de France de magie comique 2016, Merlin d’or 2015, Prix d’originalité au championnat de France de magie 2014, Prix du public « Humour » (Lys d’or 2012), 1er Prix « Humour » (Talent de scène 2009), 1er Prix « Magie & Humour » (Arteco Production 2008).

És un artista que sempre està pensant amb nova màgia, a la seva biografia diu: “En aquesta feina, si vols triomfar, has de saber posar-te a la pell d’un científic, és un laboratori permanent ! No creem electricitat, creem les guspires que es desprenen d’ella.”

Mira algunes imatges del seu imaginatiu número, que podrem veure, en exclusiva al Congrés Màgic de Manresa 2017. Us encantarà…

https://www.youtube.com/watch?v=Ir6Ogw3mHbU

I de regal, avui us mostrem fragments del seu refrescant programa de televisió màgic, que emet la televisió francesa…

https://www.youtube.com/watch?v=kPDxxOl2V18

Més información sobre Jimmy Delp a la seva pàgina web: jimmy-delp.fr

Fins dijous amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Gales Màgiques amb Estructura Creativa… i 6…

Següent Article

Meravellosos vídeos d’il·lusionistes clàssics… (1)

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells