La millor màgia de la mà de John Carney al Congrés de Manresa !

Lectura: 1 minut


Avui, des de premsa del Congrés de Manresa 2017, hem anunciat que l’il·lusionista nord-americà John Carney impartirà una Conferència exclusiva.

Avui, la màgia de John Carney

El carismàtic John Carney impartirà una conferència plena de màgia clàssica moderna, com ell mateix la defineix al seu web.

Domina l’art de la comèdia i l’art de la il·lusió, l’Stand Up Magic…

El Magic Castle de Hollywood ha adjudicat a John Carney més premis que a qualsevol persona a la seva història. També és posseïdor del prestigiós premi Performing Masters Fellowship de la Academy of Magical Arts.

Ha participat a nombrosos programes de televisió, creat anuncis màgics i ha estat el convidat de programes televisius de prestigi com el Late Show de David Letterman o The Jerry Seinfeld HBO Special.

El Congrés de Manresa, serà únic, et farà somiar amb els ulls oberts i si ara els tanques, segur que t’ho imagines…

Fins demà, amb més màgia, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Dimecres, “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”…

Següent Article

Joshua Jay al “Realitat o Ficció ?”

Últims articles de Blog