“La Sirenita” i un space-invader. 1ª Part (de 3)

Lectura: 1 minut

Aquesta setmana santa hem anat a Copenhaguen. Explicaré coses, ho faré en tres fascicles, des d’ara fins diumenge…
He batejat la sèrie amb el títol:
“La Sirenita”, un parc del segle XIX, un hotel “modernillo” i un space-invader…

Copenhaguen: 1ª Part (de 3)

Un space-invader a Copenhaguen…

Space Protector

He caçat un space-invader a Copenhaguen…!!! En una botiga de Copenhaguen, vàrem comprar aquesta bossa, on hi ha dibuixat un extraterrestre (en aquest cas seria un space-protector) com els de l’article de la setmana passada:

http://offmagia.blocat.com/post/3633/66517

“La Sirenita”

És un tòpic de la ciutat, i ha estat, periòdicament, maltractada per persones incíviques, per gent que s’han dedicat a pintar-la, a tallar-li el cap…, l’ajuntament està pensant en traslladar-la, mar endins, per evitar que sigui tan accessible a les agressions.

En aquesta adreça hi ha un recull de les agressions a la pobre sireneta: http://hjem.get2net.dk/OSJ_INDEX/hybenrose/havfruen/eng/vandalism.htm (gràcies Cristina per ajudar-me a trobar el link que havíem perdut)

He de reconèixer que em va produir felicitat veure “la sirenita”, no sabria explicar la raó…segurament és la mateixa sensació de felicitat idiota que em produeix fer fotos als autobusos de Londres, a Picadilly Circus o als tramvies de les ciutats on n’hi ha… a la foto: la sirenita i jo…La Sirenita i jo

Divendres publicaré la segona part…

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Invasió!!!. Ens estant envaint els extraterrestres!!!!

Següent Article

Un parc de fa dos segles. 2ª Part (de 3)

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells