L’enginyós Christoph Borer a La Seca Espai Brossa…

Lectura: 1 minut

Dimarts passat era Dimarts Màgic a La Seca Espai Brossa. Vam gaudir d’una actuació única exclusiva de l’il·lusionista suís Christoph Borer, que ha visitat, aquesta setmana, Barcelona.

Vam comprovar que la màgia de Christoph Borer és molt enginyosa, nusos viatgers, culleres màgiques, un triler amb gots i aigua molt interessant, un bitllet viatger, clàssics com la carta en el mocador, una endevinació amb un diari impactant, jugant amb el títol del seu espectacle, un joc amb llibres impressionant i molt divertit, un guant màgic que endevina cartes, números que il·lusionen, un pèndol màgic, un joc ambientat en els signes del zodíac, una carta a la llimona molt ben resolta…

Per tant, hem presenciat una altra gran nit de màgia a La Seca Espai Brossa, amb jocs directes, ben presentats, una mescla d’efectes clàssics i idees actuals. L’il·lusionista també inclou al seu repertori jocs mentals amb un clar enfocament de saló. Hem comprovat que Christoph Borer és un gran artista que ens ha ofert un espectacle en un perfecte castellà, i això és tot un èxit, tenint en compte que prové de Suïssa.

Els Dimarts Màgics de La Seca Espai Brossa són sempre sorprenents, ja que ens ofereixen l’oportunitat de veure actuar artistes que mai visiten la ciutat, en actuacions irrepetibles.

Vàrem poder veure un joc amb llibres, de la seva creació, en el qual escenifica la guerra de sexes, una idea molt interessant… Es tracta del joc del següent vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=MVUHGO0-HmQ

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Juan Tamariz al “Realitat o Ficció ?”

Següent Article

Festival Màgicus 2017

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells