L’enginyós il·lusionista Cyril Harvey…

Lectura: 1 minut

Fa dues setmanes, vaig fer d’intèrpret, vaig traduir en viu la conferència del francès Cyril Harvey, que va impartir, en exclusiva a la SEI-ACAI Cercle de Barcelona. L’artista és guanyador d’un premi FISM a Lausanne, Silver Magic Rings de Suïssa, Grands Prix Magiques de Monte-Carlo,.

L’experiència de traduir en directe, una conferència en francès, em dóna força energia. És engrescador. Has d’improvisar, t’entrenes a ser àgil. Per mi és màgic, uneixo la meva passió, la màgia, amb l’idioma que sé des de petit, el francès, idioma que també està lligat als mags francesos que m’han agradat. Així doncs, per mi, traduir màgia en francès, és estar, durant el temps que dura la conferència, en un petit planeta on em sento a gust. Traduir màgia, com que sé del que parlo, em resulta fàcil i sóc feliç quan ho faig.

Cyril Harvey fa bricolatge màgic, els seus enginys són molt imaginatius… Fa donar voltes a cartes sobre els seus dits, juga amb la llum, fa aparèixer baldufes per art d’encantament, fa màgia amb cartes gegants…

Un dels punts forts de la seva màgia és la manipulació de cartes gegants, vam poder presenciar aquesta faceta seva en directe, va ser molt emocionant… El seu número és tota una proesa.

Mireu-lo en acció, en el següent document podreu veure els seus números visuals…

https://www.youtube.com/watch?v=sCZeOuM6ero

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Gala Internacional Memorial Li-Chang 2017… La crònica…

Següent Article

La jove Gaia Elisa Rossi al Congrés de Manresa 2017 !

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells