Les idees que tens i que no fas realitat és com si no les haguessis tingut…

Lectura: 1 minut

Reines...

Fa unes setmanes vaig fer referència al naixement d’un nou número màgic, i que això era un esdeveniment per mi… (llegiu aquí i aquí )
La realització d’una nova idea, i en particular d’aquesta, que va sorgir els últims dies de desembre de l’any passat, demostren que per molt que tinguis una idea feliç, després, cal treballar-s’ho… sí… allò tant dit, que la inspiració t’ha d’enxampar treballant… i que cal, amb feina, tirar-la endavant… que la idea, per si sola no és res.
I amb tot això, el que importa realment és fer realitat la pensada.
Així que, m’he adonat que totes les idees que he escrit en paperets i que no han vist la llum és com si no les hagués tingut mai… és una mica trist, però és així… potser la única raó de ser de les idees perdudes és que agilitzen la ment, i permeten que en neixin altres que sí veuran la llum…

Estic molt content perquè aquest cop sóc plenament conscient de la creació des de zero d’una escena màgica.
Podria parlar del moment en el que vaig tenir la idea, del moment en que vaig canviar d’idea, del moment en que vaig intentar unir-ho a dos idees anteriors, del moment que vaig gravar el so, i que un cop acabat me’n vaig adonar que no m’agradava, del moment que ho vaig tornar a canviar tot, del moment que em vaig desesperar, i del moment que vaig tornar a somriure…

Ahir vaig fer una actuació en una festa privada, i vaig fer-los-hi un regal que no sospiten, vaig estrenar dos jocs nous en públic (2, perquè paral·lelament n’estava treballant un altre també), sí, perquè en el procés de creació i realització d’un joc, d’un número màgic, hi ha d’haver passis amb públic, perquè la màgia només existeix quan hi ha públic.
Ahir, com una part més del procés creatiu, vaig presentar-los al  públic. I el resultat em va satisfer molt, i crec que a ells també.
L’altre dia vaig dir que havia nascut un nou número màgic… en realitat va néixer ahir, amb públic…

Perseguiu els vostres somnis, i quan els tingueu ben atrapats, feu-los néixer, picant i treballant fins que surtin, sospito que aquí rau la vertadera màgia…

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

màgia.cat
www.offmagia.com/facebook

facebook off màgia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

El cinema ens ho devia…

Següent Article

Tamariz a Lleida, al TN de TV3

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs