El Mag Gerard i el misteriós efecte de les 6 cartes…

/
Lectura: 1 minut

Si ajuntem el món de la ràdio que de per sí té màgia amb la divulgació de l’il·lusionisme, als lectors del “Diari d’un Mag” només ens pot venir un nom a la ment… El Mag Gerard, que coneixem gràcies al seu espai radiofònic de màgia, “Realitat o Ficció ?” de “El Matí de Tarragona Ràdio” (podeu llegir l’espai que li dediquem cada mes Aquí)

Aquest estiu l’han entrevistat a Tarragona Ràdio, entrevista que s’ha convertit en una edició estiuenca del “Realitat o Ficció ?”.

El Mag Gerard ha fet un petit avenç sobre la vuitena edició del Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona i La Canonja que se celebrarà el pròxim mes de Novembre.

Sobretot, ha centrat la seva intervenció en la realització d’un joc de màgia amb els oients, ha fet una demostració de Màgia Verbal, màgia pensada per ser representada entre les mans dels espectadors i que tant pot ser realitzada a distància a través de les ones o en un auditori amb tot el públic amb cartes entre les seves mans…

Podreu viure la màgia a les vostres mans…

Escolteu el podcast del programa, agafeu 3 cartes vermelles i 3 cartes negres i gaudiu d’un petit miracle que podreu realitzar vosaltres mateixos…

podcast Tarragona Ràdio


I tot esperant l’inici de la pròxima temporada del “Realitat o Ficció ?” que continuarà a l’Octubre i que podreu seguir, puntualment, aquí, al “Diari d’un Mag”.

Per si us vàreu perdre algun capítol o si voleu tornar a llegir els especials sobre la història de la màgia del “Realitat o Ficció ?”, podeu fer-ho consultant l’apartat “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”

Fins la setmana que ve, aquí al “Diari d’un Mag”amb una gran notícia (que els més atents segur que ja sabeu)

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Tres vídeos màgics…

Següent Article

Fa un any… màgia.cat a l’Espai Internet de TV3 !!!

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells