Mag Lari (Fotos màgiques del “Diari d’estiu” VI)

Lectura: 1 minut

Mag Lari - Promoció Nadalenca a Tàrrega  Foto: Mag Lari en una campanya publicitària dels comerços a Tàrrega. Durant la passada temporada nadalenca, “per art de màgia”, tots els aparadors van ser decorats amb temàtica màgica.

Aquest mag català em va fer reconciliar, la primera vegada que el vaig veure, amb la màgia feta des d’aquí. Un dia va regalar-me una gran lliçó de màgia que em va fer pujar un nou esglaó (dels molts que em falten) com a mag. Crec que alguna vegada ho havia de dir des d’aquí. Gràcies Mag Lari!

Fins aquí la sèrie de fotos de mags d’aquest “Diari d’estiu”, no hi són tots els que m’inspiren, i segurament en trobaria molts altres… Però això ho deixarem per un altre estiu, potser…

La setmana que ve, tornarem a començar temporada regular del “Diari d’un mag”.

Daniel
www.offmagia.com
www.offmagia.com/festamajor

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Penn & Teller (Fotos màgiques del “Diari d’estiu” V)

Següent Article

Estressat

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells