Mag Ramó presentarà la Gala de Dealers i la Festa de Lliurament de Premis del Congrés de Manresa 2017 !

Lectura: 1 minut


Avui des de Premsa i Comunicació del Congrés Màgic de Manresa 2017 desvetllem a Mag Ramó. Ell serà l’encarregat de presentar les Gales de Dealers, una de les novetats del Congrés de Manresa. També serà l’encarregat de la presentació de la Festa de Lliurament de Premis, que es realitzarà a la terrassa del Kursaal, el dissabte 1 de Juliol.

Unes Gales de Dealers sorprenents…

Mag Ramó és un mag dinàmic, divertit, ràpid, que sap improvisar… Serà el presentador perfecte per un dels esdeveniments més interessants de l’edició 35 del Congrés Màgic Nacional. És una novetat que només podràs veure a Manresa. La Gala de Dealers, en les corresponents sessions que es realitzen, serà una oportunitat única per veure el que t’ofereixen els expositors del Congrés, les tendes de màgia que ens visitaran. En aquestes gales, Mag Ramó, serà el mestre de cerimònies i improvisarà unes presentacions enginyoses. No sabem el que passarà. Segurament seran unes gales que recordarem durant molt de temps…

Pots consultar les tendes de màgia, els expositors del Congrés. Molt d’elles són tendes internacionals, on segur que trobaràs el teu tresor màgic… Enllaç Expositors CMNM 2017.

Sorpreses a la Festa de Lliurament de Premis…

A més, Mag Ramó presentarà la Festa de Lliurament de Premis. Dissabte 1 de Juliol, quan ja tinguem el veredicte del jurat i mentre degustarem un deliciós còctel, obra del restaurant del Kursaal. El nostre mestre de cerimònies, Mag Ramó, presentarà aquest esdeveniment, exclusivament per a congressistes, on sabrem quins han sigut els que han obtingut els premis del Congrés Màgic Nacional de Manresa 2017.

La Festa de Lliurament de Premis, comptarà amb alguna actuació sorpresa i amb la col·laboració d’Albert Picollà, que realitzarà el seu fantàstic espectacle de llums.

A continuació, un vídeo, on pots veure el sentit de l’humor de Mag Ramó

https://www.youtube.com/watch?v=HfQtJJN7ZZY

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Mag Fest BCN… Adam Rubin i Xavier Tapias a La Seca Espai Brossa… La Crònica…

Següent Article

Apunt Màgic… Màgia amb Corda… Mac King

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells