Mag Stigman, Mag Gerard i màgia.cat aquesta setmana al 16è Teatre Màgic

Lectura: 1 minut

Aquesta setmana conclou, amb èxit de públic, el 16è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona. Una edició que ha omplert durant un mes la ciutat de Tarragona amb múltiples propostes envers el món de l’il·lusionisme.

La setmana ha començat amb una rica programació de màgia interactiva on-line i podcast que realitzo al “Diari d’un Mag”. Ha seguit, dimecres, amb la intervenció a la ràdio del Mag Gerard al “Realitat o Ficció?” Especial Teatre Màgic.

Avui, dia 28 d’abril, el Mag Gerard durà a terme una Masterclass de màgia amb el telèfon mòbil i demà dia 29 d’abril, el Mag Stigman representarà el Cabaret Màgic que serà l’espectacle de cloenda del Festival.

Aquest mes hem fet seguiment al “Diari d’un Mag” de totes les activitats del 16è Festival Internacional Teatre Màgic. Un mes de programació exclusivament dedicat a l’il·lusionisme a Tarragona. Un esforç molt lloable, cal felicitar el seu director artístic, el Mag Gerard, per tota la dedicació envers el món de l’il·lusionisme.

Vídeos i àudios

Podcast “Realitat o Ficció?” – Edició Especial Teatre Màgic – 27/04/2022

Podcast “Els Secrets” – Edició Especial Teatre Màgic – 25/04/2022

Objectiu Màgic! – 26/04/2022

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Especial “Realitat o Ficció?” – Edició 16è Teatre Màgic

Següent Article

Objectiu Màgic! Edició Especial Llibres Màgics 3

Últims articles de Blog