Màgia 5 Estrelles al Festival Teatre Màgic!

Lectura: 1 minut

El 16è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona comença, el pròxim diumenge 3 d’abril, a les 18h, al Teatre Tarragona, amb l’espectacle Màgia 5 estrelles, amb el Màgic Andreu, Pep Bou, Adrian Soler, Marín Magic Cia i el Mag Gerard. Serà l’acte inaugural del festival. Aquesta proposta per a tota la família ofereix un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que, amb la màgia, qualsevol cosa és possible.

Venda d’entrades: entrades.tarragona.cat

Més informació al web oficial: www.teatremagic.es

Mag Gerard
Adrian Soler
Màgic Andreu
Pep Bou
Mag Marín

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Solució Joc – Paraules Màgiques 3 – Tendes de Màgia

Següent Article

El triomf màgic de les idees! Esplèndid Txema Muñoz amb “Lumière” al SAT

Últims articles de Blog