Màgia imaginativa a la Gala Inaugural del Congrés de Manresa…

Lectura: 1 minut


La Gala Inaugural del Congrés Màgic 2017, que tindrà lloc a les 21h, dijous 28 de Juny, al Kursaal de Manresa, serà molt especial. Els números que veurem inspiraran màgia, seran màgics en essència, tot i que molts d’ells no contindran jocs d’il·lusionisme… L’espectacle serà inusual, divertirà i emocionarà el públic assistent…

Molts dels artistes que hi participen, mai han actuat a l’estat, a “Sabor a Magia”, serà presentada pel Premi Nacional de Màgia, Imanol Ituiño que sorprendrà, gràcies a la seva eloqüència comunicativa i al seu bon humor. Bon humor com el del músic Gabor Vosteen que realitza poesia visual amb la seva flauta màgica. Quim Moya, ha preparat un homenatge màgic amb la seva pintura en viu. A hores d’ara és una sorpresa absoluta, serà un regal per tots els il·lusionistes que hi haurà entre el públic i un moment emocionant pel públic neòfit. D’alemanya, Katrin Weißensee, explicarà somnis mitjançant els seus dibuixos amb arena, serà un moment d’una gran bellesa. Sr. Pérez ens presentarà “Poesía de Jabón”, número amb el qual va obtenir el Premi Nacional de Màgia 2016 al Millor Número Visual. Serà l’única gala amb un astronauta ! Raúl Alegría, és el Mag de la llum i el català Sergi Buka presentarà una primícia, farà reviure un autòmat nascut de la ment de Robert-Houdin, il·lusionista del segle XIX que va ser anomenat el “Pare de la màgia moderna”.

La Gala Inaugural del Congrés Màgic de Manresa serà un homenatge a l’il·lusionisme, a la seva història i al món de l’art en tots els seus aspectes.

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Déluge… Un plaer en tots els sentits…

Següent Article

OFF MÀGIA a les “Delícies d’Estiu” del Centre Cívic Teixonera !

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells