Magic Jam

Lectura: 1 minut

El pròxim diumenge 10 de Juny a les 21h30, al Microteatre Barcelona de Gràcia, a Barcelona, s’inicia una nova aventura màgica. Es tracta de la Magic Jam. Cada primer diumenge de mes. Tot i que excepcionalment, aquest mes, serà el dia 10. Està obert a tots els il·lusionistes que vulguin mostrar el seu número màgic. El preu de l’entrada és de 3 euros. I els actuants rebran una beguda gratuïta. Segur que serà una gran ocasió per veure nous números provats, davant de públic real. I una gran oportunitat pels il·lusionistes que vulguin actuar en un entorn favorable amb públic. Una molt bona iniciativa. Felicitem als seus organitzadors, Arnau i Paul !

Si ets mag i tens algun joc que vulguis mostrar, ves directament al Microteatre i actuaràs…

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Vilassar Màgic 2018

Següent Article

Dimecres… “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”…

Últims articles de Blog

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs