“Magicians” (o: Què faries si, accidentalment, decapitessis algú?)

Lectura: 2 minuts

Magicians

La setmana passada vaig parlar d’una peli amb temàtica màgica.
I avui he recordat que aquest estiu a Irlanda (ja se, sóc un pesat amb les referències a Irlanda), doncs aquest estiu quan estava viatjant per un lloc d’Europa indeterminat…, vaig recollir un retall d’una revista de música, cine, dvd’s… Es tractava del següent retall:

Magicians

Interrogants al primer cop d’ull… Es tractava d’una simple recopilació de música relacionada amb la màgia?, era la banda sonora d’una peli?, la peli es deia “Magicians”?, hi ha coses que no ens arriben del món anglosaxó…
A partir d’això he començat a investigar…

Sí, és una pel·lícula, una pel·lícula que no tenia en compte com a properes estrenes, no la vaig esmentar l’altre dia…
Els dos protagonistes de la peli, que no se si s’estrenarà aquí, són David Mitchell  i Robert Webb, i són un duo d’humoristes televisius molt coneguts a Gran Bretanya, la referència que trobo a tot arreu és la comèdia de situació: Peep Show.
És una cinta d’humor produïda per la cadena britànica de TV Channel 4 (mateix canal que produeix Peep Show i un guió escrit pels mateixos autors que la sèrie).
He trobat aquests dos tràilers, perquè ens en fem una idea, prefereixo el primer:

No he trobat res relatiu a la projecció aquí d’aquesta pel·lícula, m’imagino (potser m’equivoco) que no ens arribarà en cinema, potser anirà directament al vídeo o a la tele.
Sembla ser que la peli tracta sobre un duel entre dos mags que inicialment són amics (de què em sona?), el conflicte comença quan es produeix un accident màgic i (ejem), tràgic…
Buscant, buscant, m’ha fet gràcia el títol d’aquest article: “what would you do if you accidentally decapitated someone ?”, alguna cosa així com: "Què faries si, accidentalment, decapitessis algú?". Bé, això a mi, em va passar una vegada…, però això seria una altra història. Mireu l’article aquí.

Intueixo que és un film que no passarà a la història, però al ser una peli de mags tindrà algun ingredient que m’agradarà. A mi em fa gràcia qualsevol cosa que hi faci referència, tot i que no sigui una bona pel·lícula, segur que contindrà algun element kitsch que ens farà riure una estona.
Si en se alguna cosa més, us ho explico.

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

Links sobre la peli: “Magicians”:
channel4
myspace
wikipedia
extracine
imdb

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

2 Comments

 1. Gràcies

  Hola Nani,

  Moltes gràcies per aquestes paraules que m’han alegrat molt!!! I que m’afalaguen…
  Escriure aquest diari em serveix molt, ja que em permet aclarir idees, intento fer-ho amb sinceritat i de la millor manera que sé… i sobretot, i el que és més important sempre: m’ho passo molt bé.

  M’interessarà molt assistir, si m’és possible, a la xerrada que esteu preparant. No dubtis en dir-me quan i on la fareu.

  Bon Nadal!!
  Daniel

Comments are closed.

Anterior Article

Houdini m’emociona…

Següent Article

Abrakebabra pata de kabra…

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs