Màgicus 2016… Festival de Màgia Jove de Barcelona.

Lectura: 1 minut

Aquest cap de setmana, a partir de divendres, els dies 21, 22 i 23 d’Octubre, es realitza el Màgicus 2016, el Festival de Màgia Jove de Barcelona, que omplirà el barri de Gràcia de Barcelona de Màgia. Els actes es realitzaran als Lluïsos Teatre de Gràcia i als Aparadors Màgics de l’Eix Comercial de Gran de Gràcia i a la Màgia als Mercats

Tot començarà, demà divendres, amb el Concurs de Joves Mags, on les noves promeses de l’art màgic mostraran les seves creacions. Fa uns anys, el jove D’Albéniz va ser la revelació del Màgicus, i va obtenir, posteriorment, el 2n Premi Nacional de Manipulació.

Dissabte, es realitzarà la Màgia al Mercat del Ninot, Mercat de la Llibertat, Mercat de la Concepció.

El mateix dissabte, a les 18h30 i a les 22h, es realitzarà les dues sessions de la Gala de Màgia. Enguany presentada per Brando y Silvana, amb les actuacions d’Enric Magoo, l’italià Matteo Cucchi, Sergi Buka i Mag Albert.

I diumenge, un Taller de Màgia, que arrodonirà aquesta festa màgica !

En parlarem, la setmana que ve, al “Diari d’un Mag”

Més informació i venda d’entrades, al web del Festival Màgicus: festivalmagicus.lluisosdegracia.cat

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Gabor Vosteen… Un flautista màgic per una Gala Inaugural única ! Congrés Manresa 2017…

Següent Article

Juan Tamariz a Late Motiv d’Andreu Buenafuente

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells