M’encarregaré de Premsa i Comunicació del CMNM 2017 !

Lectura: 1 minut

Estic molt content…

Des del “XXXV Congreso Mágico Nacional de Manresa 2017”, May Closa i Xavier Tapias, m’han demanat que em responsabilitzi de la Direcció de Premsa i Comunicació del CMNM2017.

És un nou repte que m’il·lusiona…

Primer, pel que fa a la confiança dipositada, en una tasca tan determinant, pel bon funcionament d’un projecte d’aquestes característiques. Després, perquè em sembla apassionant poder veure créixer, el que serà, sense cap mena de dubte, un dels esdeveniments màgics de l’any. I a més és fantàstic poder traslladar la filosofia màgica, que ha sorgit del “Diari d’un Mag”, a un projecte tan engrescador.

Els lectors del “Diari d’un Mag”, estareu de sort, ja que durant tot l’any, us assabentareu, de primera mà, de totes les novetats del CMNM2017.

Aquest any em multiplicaré, em trobaràs com sempre al “Diari d’un Mag” i també, a un altre web, al blog del Congrés, amb una tessitura més oficial i amb la informació de totes les novetats que ens esperen, els pròxims dies 29 i 30 de Juny, 1 i 2 de Juliol de 2017, a l’Espai d’Arts Escèniques del Kursaal de Manresa.

L’equip que integrem aquest engrescador projecte, és un brillant conjunt de professionals, amb una característica en comú: ens estimem el món de l’il·lusionisme.

Aquesta és una de les imatges de l’equip, que veuràs, si visites el web del Congrés: www.congresomagiconacional.es

He escrit un text de benvinguda, titulat “Información, Ilusión e Imaginación”, que pots trobar a l’apartat de Premsa del web del Congrés, on explico els tres eixos principals en què enfocaré la meva tasca. Molta Informació Màgica, transmetre molta Il·lusió, molta passió i contribuir a fer que els futurs assistents al Congrés, s’Imaginin abans que comenci, com serà aquest gran ”Congreso Mágico Nacional Manresa 2017”… Pots llegir el text, directament, aquí, al blog del Congrés.

Pel que fa al Congrés… Continuarà… Seguiré informant…

Fins la setmana que ve, amb més màgia, amb una altra sorpresa, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Un Setembre ple de màgia a Barcelona !

Següent Article

He traduït les notes de conferència de Cédric Bertox !

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells