Mr. Snow… Amb clicks !!!

//
Lectura: 1 minut

Apunt Màgic d’Estiu…

Ahir, a la SEI, el Mag Sergi ens va ensenyar el vídeo stop-motion, fet amb playmobil, que ha creat, basant-se en “La asombrosa historia de Mr. Snow”, l’espectacle de màgia de l’Antonio Díaz.

Ja sabeu que m’agrada molt l’animació amb temàtica màgica… Els vaig recopilant a la secció del “Diari d’un Mag”: Animació Màgica.

Em va agradar molt veure el curtmetratge, i per tant, no puc evitar posar-lo avui ! El seu autor m’ha explicat que ha buscat acuradament les mateixes músiques que surten a l’espectacle i en reprodueix jocs que també surten a escena. Molt bé !!!

http://www.youtube.com/watch?v=SPZlmnDPrQA

A la pàgina Youtube d’en Sergi podeu veure més vídeos stop-motion realitzats amb el mag de playmobil i altres vídeos d’ell mateix, fent màgia…

Fins Divendres…

daniel.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

1 Comment

Comments are closed.

Anterior Article

Paul Daniels… Genial !!!

Següent Article

Las Vegas Magic Festival Tràiler

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells