Objectiu Màgic! Edició Especial Llibres Màgics 3

/
Lectura: 1 minut

La tercera Edició Especial Llibres Màgics de l’Objectiu Màgic! és un homenatge als llibres que tenen vincles amb l’art màgic donant rellevància a autors i il·lusionistes del territori.

Hi trobaràs llibres pràctics per aprendre màgia, d’història de l’il·lusionisme, de poesia, pels més inquiets, pels pedagogs, per a totes les edats…

A més, l’episodi comença amb l’inici més imaginatiu mai concebut a l’Objectiu Màgic, conté l’efecte màgic més explicat en els llibres de màgia de tots els temps, enregistrat de la manera més creativa possible i un joc interactiu, per percebre la màgia a través de la pantalla, que farà que visquis il·lusions en primera persona.

Gaudeix del nou capítol al teu mòbil, tauleta, ordinador o molt millor: al teu televisor, menjant crispetes!

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Mag Stigman, Mag Gerard i màgia.cat aquesta setmana al 16è Teatre Màgic

Següent Article

Joc – Paraules Màgiques 5 – Revistes Màgiques

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells