Objectiu Màgic! – Màgia Interactiva – Activitat programada al 16è Teatre Màgic

/
Lectura: 1 minut

Activitat programada al 16è Festival Internacional Teatre Màgic

Pots veure el programa i gaudir de la màgia interactiva al següent vídeo:

Objectiu Màgic! – Edició Especial Llibres 3

Avui, a les 18h, he estrenat el nou Capítol de l’Objectiu Màgic.

Es tracta del 3er Especial Llibres Màgics. Que a més, conté un joc de màgia interactiva exclusiu, que et permetrà viure la màgia en primera persona.

És un honor participar en la programació al Teatre Màgic, estrenant en el marc del Festival un Capítol molt especial de l’Objectiu Màgic!

El capítol conté un Exclusiu joc de màgia interactiu que et permetrà experimentar màgia a través de la pantalla!

El Programa TV Web sobre l'art de l'il·lusionisme de Daniel Arbonés
L'Objectiu Màgic! conté el que m’il·lusiona, referències televisives màgiques, els jocs que més m’agraden, cinema, imatges d’arxiu, poesia, creativitat... Un nou format televisiu d’autor, molt personal, sobre el món de la màgia, realitzat amb tota la dedicació del món... Per mi és una petita joia que tinc moltes ganes que vegis i que desitjo que t’agradi...

Extracte de la programació del 16è Festival Internacional Teatre Màgic:

Avançament en exclusiva del nou capítol de l’Objectiu Màgic, que conté un joc de màgia interactiu que permetrà als espectadors experimentar màgia a través de la pantalla – Edició Especial Teatre Màgic.

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

”Els Secrets” – Episodi 9 – “Especial Capses de Màgia” – Activitat programada al 16è Teatre Màgic 

Següent Article

Especial “Realitat o Ficció?” – Edició 16è Teatre Màgic

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells