OFF MÀGIA de Daniel Arbonés

L’espectacle de màgia on el mag us explicarà els seus secrets…

Tràiler Espectacle OFF MÀGIA

En Daniel Arbonés us convida al seu univers màgic.

OFF MÀGIA és un espectacle de creació pròpia, amb tocs de poesia escènica, màgia teatral, referents sonors i on travessar la quarta paret convida l’espectador a imaginar somnis impossibles.

Enllaç Dossier Espectacle OFF MÀGIA

Estaré encantat de resoldre qualsevol consulta màgica !

  Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, un diari digital de màgia escrit en primera persona, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ !

  OFF MÀGIA és l’obra que el defineix com a creador d’il·lusions. Un espectacle que evoluciona amb el seu autor, que funciona com un mecanisme de rellotgeria, on juga en permanència amb la seva condició d’il·lusionista, incorporant creacions màgiques inèdites a cada nova edició, amb matisos de teatre màgic escènic, genuïns i molt personals.

  Llegir més


  • Infografia RANDOM

   Infografia RANDOM

   Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones han vist RANDOM des de la seva estrena al públic li agrada 5 actuacions exclusives 3 sessions sold out i  1 mag molt simpàtic Seguim!

   Llegir més


  • Entrades Exhaurides! Cap de Setmana RANDOM!

   Entrades Exhaurides! Cap de Setmana RANDOM!

   Estem molt contents de la bona acollida de públic, del CAP DE SETMANA RANDOM a La Quàntica. Cal destacar que dissabte vam aconseguir, per tercer cop, exhaurir entrades! Per tant, de les 5 actuacions dutes a terme des de l’estrena, hem tingut 3 Sold Out! Moltes Gràcies al suport dels que heu vingut a gaudir de RANDOM! Continuarà…

   Llegir més


  • Diumenge RANDOM

   Diumenge RANDOM

   Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs l’oportunitat de veure l’espectacle 3 cops a La Quàntica! Ja que celebrem el Cap de Setmana RANDOM! Pròximes Funcions LA QUÀNTICA Divendres 27 de Gener 2023, a les 20h LA QUÀNTICA Dissabte 28 de Gener 2023, a les 20h LA QUÀNTICA Diumenge 29 de Gener 2023, a les 12h ENTRADES PER ASSISTIR A: RANDOM RESERVA D’ENTRADES: ATRAPALO-RANDOM-DE-DANIEL-ARBONES o directament reserva al teatre: Sala Teatre: LA QUÀNTICA Carrer Sant Lluís 88, Gràcia, Barcelona Metro: Joanic Consulta Dates d’Actuació i Reserva d’Entrades a: magia.cat/random

   Llegir més