OFF MÀGIA de Daniel Arbonés

L’espectacle de màgia on el mag us explicarà els seus secrets…

Tràiler Espectacle OFF MÀGIA

En Daniel Arbonés us convida al seu univers màgic.

OFF MÀGIA és un espectacle de creació pròpia, amb tocs de poesia escènica, màgia teatral, referents sonors i on travessar la quarta paret convida l’espectador a imaginar somnis impossibles.

Enllaç Dossier Espectacle OFF MÀGIA

Estaré encantat de resoldre qualsevol consulta màgica !

  Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, un diari digital de màgia escrit en primera persona, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ !

  OFF MÀGIA és l’obra que el defineix com a creador d’il·lusions. Un espectacle que evoluciona amb el seu autor, que funciona com un mecanisme de rellotgeria, on juga en permanència amb la seva condició d’il·lusionista, incorporant creacions màgiques inèdites a cada nova edició, amb matisos de teatre màgic escènic, genuïns i molt personals.

  Llegir més


  • Preparant la pròxima temporada de RANDOM…

   Preparant la pròxima temporada de RANDOM…

   Aquests dies, molt creatius, ja tinc clar com serà la pròxima temporada de RANDOM i els jocs que afegiré… Continuarà…

   Llegir més


  • Meravellós art tridimensional en moviment… Llibre Calidociclos de Taschen

   Meravellós art tridimensional en moviment… Llibre Calidociclos de Taschen

   Avui parlaré del llibre editat a Taschen: “Calidociclos. M.C. Escher” de Doris Schattschneider i Wallace Walker. Però abans de llegir l’article, et proposo que vegis el vídeo que he realitzat, on mostro com és i com construeixo una figura geomètrica, que és un dels propòsits de l’obra… Recordo perfectament la primera vegada que vaig descobrir un llibre que recopilava l’obra de M.C. Escher, comprat a una tenda d’un museu a París. Suposo que la meva infantesa rica en revistes infantils plenes d’enigmes científiques, ha sempre influït en el fet que m’interessen tota mena de curiositats que sorgeixen d’imatges que en un primer moment no semblen amagar

   Llegir més


  • Diumenge 14 de Maig… RANDOM!

   Diumenge 14 de Maig… RANDOM!

   RANDOM de Daniel Arbonés VIURÀS EL JOC DE LA TEVA VIDA! “Quan un mag et fa un joc, molt sovint, aquest esdevé el joc de la teva vida…” RANDOM de Daniel Arbonés et proposa una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d’atzar, en el que tu seràs el protagonista. Cada cop que vinguis a veure RANDOM, gaudiràs d’un espectacle diferent! “Experimentaràs la mateixa emoció de sorpresa que la primera vegada que vas veure màgia i a més, seràs el testimoni privilegiat d’un espectacle, que a cada sessió, serà únic i irrepetible” Una obra màgica de creació pròpia, amb tocs de poesia

   Llegir més