OFF MÀGIA de Daniel Arbonés

L’espectacle de màgia on el mag us explicarà els seus secrets…

Tràiler Espectacle OFF MÀGIA

En Daniel Arbonés us convida al seu univers màgic.

OFF MÀGIA és un espectacle de creació pròpia, amb tocs de poesia escènica, màgia teatral, referents sonors i on travessar la quarta paret convida l’espectador a imaginar somnis impossibles.

Enllaç Dossier Espectacle OFF MÀGIA

Estaré encantat de resoldre qualsevol consulta màgica !

  Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, un diari digital de màgia escrit en primera persona, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ !

  OFF MÀGIA és l’obra que el defineix com a creador d’il·lusions. Un espectacle que evoluciona amb el seu autor, que funciona com un mecanisme de rellotgeria, on juga en permanència amb la seva condició d’il·lusionista, incorporant creacions màgiques inèdites a cada nova edició, amb matisos de teatre màgic escènic, genuïns i molt personals.

  Llegir més


  • Que tot sembli casual…

   Que tot sembli casual…

   Recordo que un dia, un tècnic de teatre, al veure l’escaleta tècnica del meu espectacle, al comprovar l’alt grau de detall que hi tinc plasmat… Quan li vaig dir que també era informàtic, va exclamar: “Ara ho entenc!” Això té la lectura que era suposadament normal que al jo tenir un perfil tècnic, fes l’escaleta tan bé. També té la lectura que els perfils exclusivament d’actor, d’artista, són més caòtics i potser no ho especifiquen igual… Tot i que segurament n’hi ha que sí. Qualsevol art que sembla casual requereix una part que no sembla artística, però que és imprescindible

   Llegir més


  • Objectiu Màgic! – Tots els capítols del programa TV Web sobre l’art de l’il·lusionisme

   Objectiu Màgic! – Tots els capítols del programa TV Web sobre l’art de l’il·lusionisme

   A continuació, et mostro tots els programes de l’Objectiu Màgic! que he produït fins ara. Tots reunits perquè els puguis gaudir un rere l’altre. Objectiu Màgic! El Programa TV Web de Daniel Arbonés “Conté el que m’il·lusiona, referències televisives màgiques, els jocs que més m’agraden, cinema, imatges d’arxiu, poesia, creativitat… Un nou format televisiu d’autor, molt personal, sobre el món de la màgia, realitzat amb tota la dedicació del món… Per mi és una petita joia que tinc moltes ganes que vegis i que desitjo que t’agradi…”

   Llegir més


  • Llibres Màgics Trobats

   Llibres Màgics Trobats

   Els llibres de màgia tenen per mi un encant únic, com a objecte especial. Per descomptat que pel contingut, els llibres de màgia són els que han mantingut l’art màgic, i l’han fet evolucionar fins als nostres dies… Per això, sempre que em trobo amb llibres de màgia, a llibreries de vell, no puc evitar afegir-los a la meva biblioteca màgica… Les portades de diferents èpoques són també reflex de com ha anat evolucionant gràficament la prestidigitació i poden ser font d’inspiració… Avui, te’n mostro tres, que he anat recollint durant l’últim any… Són una meravella… Les portades de diferents

   Llegir més