OFF MÀGIA de Daniel Arbonés

L’espectacle de màgia on el mag us explicarà els seus secrets…

En Daniel Arbonés us convida al seu univers màgic.

OFF MÀGIA és un espectacle de creació pròpia, amb tocs de poesia escènica, màgia teatral, referents sonors i on travessar la quarta paret convida l’espectador a imaginar somnis impossibles.

Enllaç Dossier Espectacle OFF MÀGIA

Estaré encantat de resoldre qualsevol consulta màgica !

  Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, un diari digital de màgia escrit en primera persona, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ !

  OFF MÀGIA és l’obra que el defineix com a creador d’il·lusions. Un espectacle que evoluciona amb el seu autor, que funciona com un mecanisme de rellotgeria, on juga en permanència amb la seva condició d’il·lusionista, incorporant creacions màgiques inèdites a cada nova edició, amb matisos de teatre màgic escènic, genuïns i molt personals.

  Llegir més


  • Ítem 5 de la Temporada 2021/2022 del “Diari d’un Mag”!

   Aquesta temporada m’he marcat fites que definiran la Temporada 2021/2022 del “Diari d’un Mag”. He creat el concepte del vídeo de presentació de la temporada, que anirà evolucionant durant tot l’any, descobrint, poc a poc, nous elements… Són projectes a què dono suport o que jo mateix realitzo. Avui, cinquè ítem de la Temporada !

   Llegir més


  • Solució Joc – Paraules Màgiques 5 – Revistes Màgiques

   Paraules Màgiques… Una sopa de lletres amb temàtica màgica… Avui, et desvelo les 15 Paraules Màgiques, corresponents a la sopa de lletres que et vaig plantejar la setmana passada sobre Revistes Màgiques… La Dama Inquieta Ilusionismo The Magic Carpet Magicus Puerco Sabio The Jinx The Magigram Vanish Magazine Genii Magicana Magicseen Misdirection The Gen The Magic The Sphinx

   Llegir més


  • Ítem 4 de la Temporada 2021/2022 del “Diari d’un Mag”!

   Aquesta temporada m’he marcat fites que definiran la Temporada 2021/2022 del “Diari d’un Mag”. He creat el concepte del vídeo de presentació de la temporada, que anirà evolucionant durant tot l’any, descobrint, poc a poc, nous elements… Són projectes a què dono suport o que jo mateix realitzo. Avui, quart ítem de la Temporada !

   Llegir més