OFF MÀGIA: el dossier

Lectura: 1 minut

Publicitat Dossier

off màgia, el dossier: Fa unes setmanes vaig parlar del naixement de la nostra nova pàgina de màgia: www.offmagia.com
I vaig prometre anar afegint continguts.
Doncs aquesta setmana hi podeu trobar unes fotos inèdites de la nostra il•lusió: “pluja de paraigües”, una foto anunci nova de la sèrie “aconseguirà alliberar-se…?” i el nostre dossier.
El Dossier:
Si ens vols veure en directe, coneixes algú a qui li pugui interessar, ets d’una associació… O tens un amic que té un amic que organitza la festa del poble (o tu mateix), o tens un teatre, o tens un festival…
Si ens vols fer actuar o vols tenir el nostre dossier perquè tens curiositat, descarrega’l a www.offmagia.com

David Blane: Ja va sortir de l’hospital, com ell podeu respirar tranquils, llegiu, si no ho heu fet encara, els tres articles de la setmana passada:
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71534
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71325
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71161

A la pàgina del 20 minutos podeu veure-hi un vídeo d’un informatiu d’aquí. Cal dir que al vídeo, la veu s’equivoca, diuen literalment que “apenas aguantó siete segundos”, quan en realitat es tractava de 7 minuts.
En canvi el vídeo disponible a you tube (segons la informació molt precisa de Microsiervos, gràcies un altre cop), és del programa de televisió que va oferir la cadena nord-americana, és espectacular i fa patir.
Efectivament, el dia següent els diaris van incidir molt sobre que no va aconseguir el rècord…, jo crec que ell va aconseguir exactament el que volia…(que en parléssim aquí, jeje).
Fins la setmana que ve.

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
http://www.offmagia.com/

Links vídeos i Microsiervos:

Microsiervos:
http://www.microsiervos.com/archivo/mundoreal/drowned-alive.html

Vídeo 20 minutos (una mica poc precís): video 20 minutos

Vídeo youtube.com (espectacular)
http://www.youtube.com/watch?v=Ldp0CBPZZ9k

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Blane aconsegueix el seu repte…

Següent Article

Timadors…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells