Pel·lícules de Mags…

Lectura: 1 minut

The Prestige

– ‘The Great Buck Howard’
M’ha arribat la notícia (vaig sentir-ne parlar per primera vegada al programa NOCHE HACHE, on es feia la presentació del NADA x AQUI) de que aquest mes de Juliol s’ha començat a rodar una nova pel·lícula… em direu, perquè parlo d’això, si cada mes a Hollywood es roden moltes pel·lícules!!!, doncs perquè la pel·lícula serà sobre un mag.

Es tracta de ‘The Great Buck Howard’
Segons la informació de la pàgina web
“El título del proyecto hace referencia al nombre artístico del protagonista de la cinta: un ilusionista que está pasando un mal momento profesional, pero gracias a la incorporación de un joven como asistente que quiere dedicarse al mundo de la magia encontrará la manera de recuperar la motivación perdida.”
John Malkovich farà de mag, el fill de Tom Hanks farà d’ajudant del mag, i el Tom Hanks del seu pare, també en la ficció, que desaprova que el seu fill es dediqui a això. La pel·lícula està produïda per la productora de Tom Hanks, ‘Playtone’

Quan estava escrivint això, que va sobre una pel·lícula de mags, coses de la vida (serendipity) m’arriba un sms, d’un amic (gràcies Lluís) que em diu que miri el trailer de ‘The Prestige’, resulta que també és una pel·lícula de mags…
– ‘The Prestige’
La següent pàgina en parla: “La siguiente película de Christopher Nolan tras Batman Beguins tiene como protagonistas a Hugh Jackmany Christian Bale. Estos interpretan a dos ilusionistas de finales del siglo XIX en busca de la fama mundial enfrentados por un secreto que tiene que ver con la teleportación, y que llevará la rivalidad entre las familias de ambos hasta nuestros días.
Basada en la novela homónima de Christopher Priest, Nolan cuenta en el reparto con Michael Caine, Scarlett Johansson, David Bowie, Piper Perabo y Andy Serkis.
The Prestige se estrenará en EEUU el 27 de Octubre.”

L’any que ve tindrem doncs, molta més màgia en forma de pel·lícules, mireu el trailer de ‘The Prestige’, és molt màgic, la pel·lícula està situada al segle XIX, època daurada de la màgia, anys que m’apassionen i m’obsessionen, on grans companyies recorrien el món, fent grans espectacles de màgia.

Procuraré seguir-vos informant des del diari, quan sàpiga més notícies sobre aquestes pel·lícules…

Fins la setmana que ve.
Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Serendipity, màgia, casualitat ?

Següent Article

Taller de Màgia

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs