Penn & Teller (Fotos màgiques del “Diari d’estiu” V)

Lectura: 1 minut

Penn(tatxat) & Teller  Foto: Penn(tatxat) & Teller en una foto de promoció que reflecteix el seu peculiar sentit de l’humor.
 
Aquest duo de mags nord-americans són fascinants, polèmics i provocadors. Han fet tremolar les societats màgiques yankis.
Un dia us en parlaré amb més detall, la seva peculiaritat és desmitificar i actualitzar jocs de mans. Saben moure’s com pocs, per la difícil frontera dels secrets…

Fins la setmana que ve, fins la propera foto màgica d’aquest “Diari d’estiu”.

Daniel
www.offmagia.com
www.offmagia.com/festamajor

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Pepe Carroll (Fotos màgiques del “Diari d’estiu” IV)

Següent Article

Mag Lari (Fotos màgiques del “Diari d’estiu” VI)

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells