Picadilly Circus

Lectura: 1 minut

Picadilly Circus 

Per acabar amb la sèrie: “Londres, un munt de coses per explicar…”, avui, la plaça de Londres: Picadilly Circus.
M’agrada molt la plaça amb els seus autobusos que es mesclen entre els immensos anuncis lluminosos, tot molt a prop de Leicester i dels teatres musicals repartits pel barri.
Un dels dies que ens hi vàrem passejar, vam veure com el showman nord-americà, Bill Bellamy, hi estava gravant la introducció del seu programa d’humor.
Al voltant d’ell, molts focus, cameres, assistents, regidors, espectadors, molts curiosos i turistes com nosaltres, aplaudint eufòrics en l’inici del seu programa que estava gravant allà mateix.
Fixeu-vos amb el teleprompter de la foto, és el text que recitava, així començava la seva introducció:
“Hola, sóc Bill Bellamy, estem aquí a Londres per a fer “Last Comic Standing”. Durant dècades, còmics britànics com John Cleese, …“

I per acabar el text d’avui, us deixo amb un altre vídeo de l’escapista britànic del que us parlava la setmana passada, com podeu veure és humà i a vegades no li surten les coses tant bé (n'hi ha molts més al youtube, bojos, surrealistes, freaks…):

Fins la setmana que ve
Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

El triomf de la simplicitat

Següent Article

Màgia a Blois

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells