Podria parlar…

Lectura: 1 minut

The Escapists

Podria parlar…

… dels dvds de "El ilusionista" i "El truco final" que tinc a la pila de "pendents tornar a veure" (ahir ja vaig veure els minsos extres que inclouen).
… de l’espectacle d’en Hausson que fa un homenatge al Robert-Houdin i al Mèlies a l’Espai Brossa. Molt bona idea.
… de SonarMática al Sónar d’aquest any on s’ha pogut accedir a un nou enfoc en màgia i ombres xineses. He recollit aquesta frase de la promoció del Sónar, que va dir en el seu moment Arthur C. Clarke: “Tota tecnologia suficientment avançada és indistingible de la màgia”, ara ho meditaré.
… de la Fira Màgica de Santa Susanna d’aquest cap de setmana.
… de l’exposició fantàstica, molt ben feta, de cotxes que surten a les vinyetes de Tintín que he vist a la fira de l’automòbil.
… de les vacances.
… de les ganes que tinc de tornar a actuar en un escenari de festa major.
… de la persecució mediàtica, ridícula, al Woody Allen. Se’n cansarà i no tornarà a fer cap més pel·lícula aquí si continuen perseguint-lo d’aquesta manera! Deixeu-lo buscar localitzacions tranquil !
… de que he aconseguit els números 4, 5 i 6 del còmic “El Escapista”, col·lecció que ja em pensava que no acabaria, degut a la seva irregular publicació (llegiu aquí i aquí també, en vaig parlar fa molt temps).
… de que he descobert que als Estats Units s’ha publicat una seqüela d’aquests còmics ambientada en l’actualitat, es diu “The Escapists” (sí, amb una S final), i no se si s’acabarà publicant aquí (no m’he pogut resistir a posar una de les portades que m’ha agradat com a inici d’aquest escrit caòtic d’avui).
… de la meva corda gastada de tant fer-li nusos mentre miro la tele (no sabia que una corda blanca podia canviar de color d’aquesta manera, ara és d’un color grisós i amb pelusses de tant jugar-hi).

D’algun tema d’aquests o de cap d’ells, podria parlar la setmana que ve.
Fins llavors.
Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Caminar sobre l’aigua…

Següent Article

Finalistes al Concurs Fotogràfic del Teatre Lliure

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells