Premi Carl Bucheli a Churches !

Lectura: 1 minut

La setmana passada vaig tenir l’honor de lliurar el Premi Carl Bucheli del curs 2018/2019, va ser una de les millors maneres de cloure la meva etapa com a professor de l’ACAI (que vaig decidir finalitzar el Juliol passat).

El Premi Carl Bucheli 2018/2019 és per a Churches.

A l’acte que es va realitzar al local de l’ACAI, vaig agrair que m’hagin demanat lliurar-li el premi, vaig explicar el sistema de puntuació pel fet de les col·laboracions periòdiques a classe, a les gales, al Concert Màgic…

Churches va ser qui va aconseguir màxima puntuació.

Un cop sabut qui havia tingut màxima puntuació, el Juliol passat, vaig escriure les següents paraules, per que consti la gran tasca realitzada per aquest gran il·lusionista, que tinc l’honor de conèixer i de compartir afició fora i dalt dels escenaris. Gràcies Churches i Felicitats !

“Pel seu compromís amb la classe, aportant màgia o comentaris, quasi cada setmana i per tant, aconseguint la màxima puntuació. Pel seu bagatge i coneixements de la Cultura Màgica, cultura entesa com a llegida, aplicada, social i d’experiència. Pel seu coneixement escènic, pel que fa a la Màgia de Saló. Per la seva saviesa, per les seves idees clares, per la seva autocrítica. Pel seu gran ajut i implicació, pel que fa als projectes realitzats, des de la classe. Pels seus bons consells i la seva generositat envers els seus confrares il·lusionistes.

Barcelona. 09/Juliol/2019.”

A continuació, torno a publicar el tràiler del Concert Màgic que vam representar el juny passat… Hi podreu veure en Churches realitzant efectes màgics visuals, acompanyat de músics en directe !

https://www.youtube.com/watch?v=bTtRrGOvixA

Fins divendres, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Mr. Tango emociona als Dimarts Màgics de l’Escenari Brossa…

Següent Article

14 anys del “Diari d’un Mag” !

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs