Pròximament, al 18è Memorial Li-Chang de Badalona…

Lectura: 1 minut

El pròxim diumenge, al 18è Memorial Li-Chang de Badalona

Tea Time de Txema !

A continuació, sinopsi de l’espectacle:

18 de febrer – 18 h – Teatre Blas Infante

A l’hora del te i amb la tassa a la mà, el Txema espera visita a casa seva. Però no s’imaginava que vindria tanta gent ni tan puntual! El rellotge s’havia espatllat. Un imprevist que es converteix en un espectacle de màgia visual, molt cuidat i creatiu. Una proposta amb aparicions, desaparicions i manipulacions que transformen la realitat. Màgia que captivarà tant petits com grans de la mà d’un jove i entranyable mag. El mag Txema ja ha participat en diferents edicions del festival i aquest cop ho farà amb un dels seus millors espectacles per a tots els públics. Premi Festival les Anneaux Magiques d’or 2014 ( Suïssa ). Premi Magic Valongo ( Portugal )

https://www.youtube.com/watch?v=X1xQaVKRVr8

La setmana que ve, també es podran veure, a Badalona, en el marc del Festival, les següents propostes…

I el cap de setmana del 23, 24 i 25 de Febrer, serà el punt àlgid del Memorial Li-Chang, amb la Gran Gala Internacional de Màgia… En parlarem, la setmana que ve, aquí, al “Diari d’un Mag”

Bon cap de setmana !

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Innocència Màgica…

Següent Article

Els Fantàstics Dimarts Màgics de La Seca Espai Brossa !

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells