“Realitat o Ficció?” – Resum de la 10a temporada

/
Lectura: 1 minut

La temporada 10 del “Realitat o Ficció?” del Mag Gerard, que s’emet cada mes a Tarragona Ràdio, ha sigut espectacular… Els il·lusionistes i temes tractats a la “Història de la Màgia” han estat: Ken Brooke, Derek DelGaudio, Anelles Màgiques, Steve Cohen, dues Edicions Especials Teatre Màgic. A més, el Mag Gerard ha explicat molts jocs a la secció de l’“Escola de Màgia” i t’ha descobert recomanacions màgiques.

A més, enguany, hem consolidat l’arxiu sonor del “Realitat o Ficció?”, posant a disposició de tots vosaltres, els capítols de les 10 temporades del programa, que pots escoltar al següent enllaç.

Tot plegat ens projecta cap al futur, cap a la temporada número 11 del “Realitat o Ficció?”

A continuació, un resum visual dels episodis emesos. Si selecciones les següents imatges, podràs llegir l’article de cada programa i escoltar el podcast corresponent:

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Caducitat Màgica 2

Següent Article

Espots Màgics

Últims articles de Blog

RANDOM és RANDOM!

Aquesta setmana, dimecres, publicarem una notícia RANDOM… Recorda que… El pròxim 16 d’Abril tenim nova representació de RANDOM a La