Redacció: El meu estiu…

Lectura: 1 minut

"SúperSúper Daniel a Irlanda

Reflexió que he escrit aquesta nit a la llibreta de la tauleta de nit: “Aquesta setmana he vist actors, mags, cantants sobre l’escenari, tinc moltes ganes de jugar de nou sobre l’escenari (en francès jugar també significa actuar ara que hi penso…)”. No em feu molt de cas… estava mig adormit… Per cert, aquest és el segon text que escric avui… ho dic pels que mireu només l'últim.

I que he fet aquest estiu ?, doncs, viatjar (Irlanda, molt bonic tot), màgia, festes de gràcia (on vaig descobrir “El Sobrino del Diablo” en concert), aprendre nous jocs (quina sort tenim els mags de poder seguir jugant tot i ser grans) i pensar en el nou espectacle…
Saps quan a la vida vas per un camí i de cop es converteix en dos ? Doncs m’ha passat això amb l’espectacle…
Vaig retrobar “per casualitat” una llibreteta i…
Però això ho explicaré la setmana que ve, que ja he escrit molt avui …

Mentrestant us deixo amb una cançó extreta d’un concert i que està inclosa al nou disc de “El Sobrino del Diablo”. Que consti, que el millor que podeu fer és ser vosaltres mateixos però, a triar, com ens diu "el Sobrino", voldria ser com Juan Tamariz (títol de la cançó del clip següent), i també fer introduccions radiofòniques com aquesta ara que hi penso…:

Ara sí,… fins la setmana que ve.
Daniel
www.offmagia.com

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

3 Comments

  1. El Sobrino

    M´agrada molt El Sobrino. Es un bonissim cantautor.

    i com jo estic estudiant català scriure una mica nomès.

    Una abraçada.

    Ana

Comments are closed.

Anterior Article

Estressat

Següent Article

Idees…

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs