Regals

Lectura: 1 minut

Dimarts passat va ser el meu aniversari…
Per no oblidar els regals que he tingut, els he reunit i fet una foto:

Regals
Uns ninotets inspirats del llibre de contes de Tim Burton, “La melancólica muerte del chico ostra”… els col·lecciono, m’agrada la noia–misto i el noi amb claus als ulls… coses rares d’aquestes que em fan gràcia…; un còmic on varis autors han homenatjat el personatge “Sky Doll” que m’agrada tant; una samarreta amb un buldog francès, sempre me’ls miro i somric quan en veig un pel carrer; el còmic de "Heroes", té històries noves inèdites que no surten a la sèrie,… a la tauleta de nit va…, i un llibre de màgia d’en Wenceslao Ciuró !!!!
Un dia us explicaré més coses d’aquest mag, prolífic escriptor de llibres, us transcric una frase que em va fer molta gràcia, en el bon sentit, i que resumeix una mica la simpatia que sempre he sentit al llegir els llibres del Padre Ciuró:
És una línia d’un apartat del llibre que es diu: "LOS DIEZ FACTORES DEL ÉXITO DE UN ILUSIONISTA"
"VI. El estar bien dispuesto en el momento de las actuaciones, con suficiente descanso, optimismo y una buena digestión."
Deliciós… Una bona digestió… doncs té tota la raó!!

Em quedo amb aquest bon gust de boca, me’n vaig a descobrir o refrescar algun joc que em proposi el Mossèn…

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

2 Comments

Comments are closed.

Anterior Article

Cançons

Següent Article

Harry Anderson

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells