Scoop (o sigui, una foto primícia que hem fet nosaltres)

Lectura: 2 minuts

Divendres:
Què tenen en comú, la Scarlett Johansson i la Rebecca Hall ?
I la Scarlett Johansson, la Rebecca Hall i en Woody Allen ?
Doncs que la Scarlett i la Rebecca Hall van coincidir a la súper fantàstica i més màgica pel·lícula del món mundial (sí…, dedicat a la M.) d’aquest any: The Prestige (aquí: el Truco Final), a la foto la Rebecca i els dos mags:
Rebecca Hall, Rodatge Woody Allen a Barcelona
Així que la Rebecca Hall també està rodant a Barcelona, la pel·lícula d’en Woody.
I nosaltres, divendres vàrem fer aquesta foto:
Rebecca Hall, Rodatge Woody Allen a Barcelona
Si feu click sobre la foto la veureu sencera, i anireu a l’apartat flickr de la nova pàgina de fotografia que preparem de cara al Setembre/Octubre amb la Cristina.

Vam presenciar com estaven filmant la pel·lícula (polèmic rodatge políticament i financerament parlant, per cert) davant de la Pedrera, al Passeig de Gràcia, hi havia molts mossos que ens van desviar al Vinçon per la porta de darrera, vam sortir per la porta de davant on hi havia una noia molt nerviosa (s’entén) que vigilava i no deixava sortir ningú, ja que en aquells moments es rodava una escena de la pel·lícula i estaríem en el camp fílmic. Entre pausa i pausa del rodatge vàrem fer aquestes fotos a la Rebecca Hall (en exclusiva per vosaltres), tot i que, ho he de reconèixer…, en aquell moment no sabíem qui era…
Cal dir que al seu costat hi ha l’actor Chris Messina.
Rebecca Hall, Rodatge Woody Allen a Barcelona

La conclusió de tot plegat ?
Que no només hi actua la Scarlett (que sembla ser la obsessió de mitja ciutat), que hi ha altres actors a la pel·lícula i que en el moment més inesperat, apareix una història molt més interessant per explicar (la història de la Rebecca que també surt a The Prestige), a hores d’ara ja sóc fan de la Rebecca Hall !

Rebecca Hall, Rodatge Woody Allen a Barcelona
I Dijous: “Hola Woody!”
Aquest és el crit que va exclamar una noia que anava en bicicleta per Rambla Catalunya quan va veure el Woody Allen preparant un escena de la pel·lícula, la gent expectant va riure i el propi Woody també va somriure.
M’agradaria que en Woody es recordés d’això de la seva estada de rodatge a Barcelona. Jo francament, estic molt content que estigui aquí, i tinc moltes ganes de veure la pel·lícula.

I perquè hem fet aquestes fotos ? doncs per què ens agrada estar a prop dels somnis… i això no deu ser molt dolent no ?

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.offmagia.com
www.offmagia.com/festamajor

 

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Joc

Següent Article

Màgia Méliès

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells