Steve Cohen al “Realitat o Ficció?”

/
Lectura: 1 minut

Durant el dia inclouré en el present article, el podcast corresponent al programa d’avui. Pots escoltar-ho en directe al següent enllaç.

Capítol 80… Steve Cohen

Data Emissió: 25 de Maig de 2022… a les 12h40

Podcast del programa:

A la secció de la Història de la Màgia del Realitat o Ficció ?”, el Mag Gerard parla de l’il·lusionista Steve Cohen… A més, el programa inclourà la secció “Escola de Màgia” i parlarà de màgia al cinema.

Steve Cohen

Steve Cohen és un il·lusionista nord-americà.

El seu sobrenom és “The Millionaire’s Magician”, ja que actua en hotels de luxe de Nova York i festes privades a l’alta societat, realitzant màgia de saló en llocs selectes.

A més, Steve Cohen parla amb fluïdesa el japonès i des de 1997 és el traductor oficial del japonès a l’anglès dels populars productes de màgia Tenyo. El seu vincle amb el japó també inclou el fet que va actuar durant dos anys al New York Bar & Grill de Tòquio, on es va rodar el film de Sofia Coppola, Lost in Translation.

Photo By Chambermagic – Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=6397350

Els seus espectacles són: “Chamber Magic”, “Miracles at Midnight”. Ha aparegut en nombrosos programes de televisió i a més, va realitzar un documental per History Channel, titulat “Lost Magic Decoded”.

M’encanta aquesta foto promocional!

La novel·la gràfica de recent publicació sobre Steve Cohen: “The Millionaire’s Magician”

Tràiler del seu espectacle…

Fantàstic joc realitzat al Lateshow de David Letterman

Una entrevista a Steve Cohen, on parla del seu món màgic…

El seu joc emblemàtic, “Think a drink”, on els espectadors pensen una beguda i apareix màgicament…

Més informació: Wikipedia Steve Cohen, themillionairesmagician

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Dimecres 25 de Maig… “Realitat o Ficció?” al “Diari d’un Mag”

Següent Article

OFF MÀGIA – Tràiler

Últims articles de Blog

RANDOM és RANDOM!

Aquesta setmana, dimecres, publicarem una notícia RANDOM… Recorda que… El pròxim 16 d’Abril tenim nova representació de RANDOM a La