Taller de Màgia

Lectura: 1 minut

Fotos Taller de Màgia

– “Llenço la Primera Pilota, recorda, sobretot, trajectòria paral·lela a mi…”
Aquests dies he impartit uns Tallers de Màgia i realment cada vegada em reafirmo més en que la Màgia és un exercici excepcional.
Practicant Jocs de Mans, fas treballar el cap, la memòria, les mans, la manipulació, la coordinació, la psicomotricitat, la inventiva, la imaginació, el riure, la diversió, pensar, … fent màgia et sents viu.

– “Segona Pilota,… vigilar quan arribi al punt àlgid (això em recorda una altra cosa), llavors hauré de llençar la tercera …”
Aquesta setmana, veient els meus alumnes, he vist que ells també, en aquells moments, han tingut aquesta sensació. He vist cares de felicitats, cares àvides d’aprendre, d’il·lusió… A mi també m’ha fet molta il·lusió.

– “I la Tercera Pilota, … he tornat a llençar la primera Pilota, la segona m’arriba a la mà i ara la Tercera… tot a la vegada, un lio!…”
Aquesta setmana, paral·lelament al curs, també he après coses noves pel meu compte, m’he ficat al cap aprendre a fer malabars amb tres pilotes, i ho estic aconseguint!, aprendre alguna cosa nova, és molt engrescador, molt recomanable per tothom, també et fa sentir viu.

Fins la setmana que ve, que la màgia us acompanyi, que la vida vagi bé, jugueu a fer malabars amb la vida…

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Pel·lícules de Mags…

Següent Article

Benvolgut diari…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells