Un cartell OFF MÀGIA de… Taurons !!!

///
Lectura: 1 minut

Fa uns anys vam fer un cartell amb Clicks per un dels jocs que realitzem a l’espectacle, a l’estil dels cartells de màgia dedicats a un únic joc.

Al final, no el vam fer servir… per tant és inèdit.

He adaptat els rètols a la representació d’OFF MÀGIA, que farem al Teatre El Magatzem de Tarragona, el dia 10 de Novembre 2012, a les 19h00.

I perquè l’he recuperat del calaix on el tenia mig oblidat ?

L’altre dia vaig dir que al veure el cartell del Festival Internacional Teatre Màgic 2012, m’havia fet molta gràcia que estès fet amb Clicks, ja que fa uns anys, havia fet un cartell amb Clicks, també !!!

Per aquesta raó, he trobat adient estrenar el cartell precisament ara !!! Quina gran casualitat !!!

Un dia penses en una idea, al final, pel que sigui no la tires endavant, i per una d’aquestes casualitats de la vida, aquella idea es projecta en el futur i… de cop i volta té tot el sentit del món !!! Serendipity ? Màgia ?

El procés creatiu és molt divertit i a vegades sorgeixen sorpreses que t’alegren el dia…

Fins la setmana que ve.

daniel.cat
màgia.cat
www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

1 Comment

Comments are closed.

Anterior Article

Un gran poder comporta una gran responsabilitat…

Següent Article

Teatre Màgic Blog…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells