Tires de màgia…

Lectura: 1 minut

Fes 'Click' per veure-ho millor...

Fes 'Click' per veure-ho millor...

M’agrada descobrir autors nous, mags nous, dibuixants nou…, nous per mi. Normalment ho acabo posant a la pila de les coses noves que explico als meus amics (sempre de la mateixa manera, amb les mateixes paraules com si es tractés d’un guió après, no ho faig exprés, em surt així) i ara , a vosaltres…
A vegades sap greu descobrir les coses tard…, però millor descobrir-ho alguna vegada…
Aquesta setmana, el dibuixant argentí: Liniers. (Gràcies Cristina per haver-me’l mostrat!!)
Actualment hi ha una petita exposició de les seves tires originals a l’fnac del triangle.

Fes 'Click' per veure-ho millor...
També s’han publicat recopilatoris de les seves tires publicades originalment al diari argentí La Nación, les tires es diuen (igual que els llibres): Macanudo.
I per recuperar el temps perdut he llegit moltes tires còmiques, tota la setmana llegint… M’encanta, és genial, tendre, màgic, una delícia, divertit, ben dibuixat (són aquarel·les), inspira bon rotllo, positiu, amb tocs surrealistes, hi ha una tira per a cada situació, et transporta a coses que tenies oblidades, t’hi sents reflectits en unes, t’hi sentiràs (en el futur) reflectit en altres. Ara em sap greu no haver llegit el reportatge que va sortir al Dominical de El Periódico fa uns mesos, sobre el seu viatge a l’Antàrtida: va anar-hi a veure els pingüins que també dibuixa a les seves historietes.
Us recomano des d’aquí que cada dia, sí, sí, cada dia, mireu el blog: autoliniers.blogspot.com, on hi van apareixen les historietes que es publiquen al diari La Nación. Aquí, cada diumenge, també les publica el Periódico.
Amb Liniers veureu la vida d’un altre color !, és molt divertit, tendre, genial…, (això ja ho he dit no?)

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.offmagia.com
www.offmagia.com/festamajor

Fes 'Click' per veure-ho millor...

Links:
Web de Liniers:
http://www.porliniers.com/
Bloc de Liniers (Cosas que te pasan si estás vivo)
http://macanudoliniers.blogspot.com/
Bloc (no oficial), on cada dia es publica, puntualment, la tira del diari La Nación. Imprescindible!.
http://autoliniers.blogspot.com/

Fes 'Click' per veure-ho millor...

 

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Finalistes al Concurs Fotogràfic del Teatre Lliure

Següent Article

Joc

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells