Torna el Festival Internacional de Màgia Memorial Li Chang !

/
Lectura: 1 minut

Agenda Màgica

El pròxim dissabte dia 13 de Febrer comença la 16a edició del Festival Internacional de Màgia Memorial Li Chang de Badalona.  Aquest any, com ja és costum, tornarà a ser una edició memorable.

El pròxim dissabte es representarà la Gala de Màgia de Prop, concebuda pel responsable del Festival, l’il·lusionista Enric Magoo. Aquest espectacle d’humor i màgia en format de cabaret, que es representarà al Teatre Principal de Badalona, comptarà amb la participació del popular actor Pep Plaza i dels mags Isaac Jurado i Dani DaOrtiz. Una proposta molt atractiva ! Hi serem i en farem la crònica, aquí, al “Diari d’un Mag”

Mireu imatges del divertit il·lusionista Isaac Jurado, que podrem veure actuar, dissabte…

https://www.youtube.com/watch?v=tGBIY7gNIVw#t=168

El Festival, seguirà amb tallers de màgia per descobrir noves vocacions, xerrades, espectacles a Biblioteques… L’espectacle Moments Màgics de Charlie Mag, diumenge 21 de Febrer, al Teatre Blas Infante. La projecció, al Teatre Principal, el 24 de Febrer, d’un interessant documental de Tria33 sobre en Li Chang, titulat “Li Chang, El Dimoni Groc”, aprofitant que aquest any se celebra el centenari de Joan Forns i Jordana, en Li Chang. La Gala Solidària de Màgia, el 6 de Març.  El moment àlgid del Festival serà el cap de setmana del 26, 27 i 28 de Febrer, amb la Gala Internacional, on hi actuaran els il·lusionistes Pepín Banzo, Kenris Murat, Sebastien Dethise, Txema, Ernesto Planas i Double Fantasy.

La Menció Honorífica d’enguany, recaurà en el Fakir Kirman per la seva trajectòria màgica, posant en relleu que l’especialitat que realitza forma part del nostre ampli art. Vam parlar del Fakir Kirman arran de la seva actuació al Festival de El Rei de la Màgia. Veure’l en acció, va ser memorable. Un premi merescut que s’afegeix a la llista de guardonats com Juan Tamariz, Edicions Marré, Teresa Gutsens de Magicus, l’establiment El Rei de la Màgia, Xevi, Màgic Andreu, Gargot, la Capsa de Màgia Borràs…

Com cada any, el febrer és sinònim de màgia a Badalona, gràcies al fantàstic Memorial Li Chang… En seguirem parlant, aquí, al “Diari d’un Mag”

Més informació sobre el Memorial Li Chang i entrades, al programa del Festival: Aquí.

Fins la setmana que ve, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat


www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Què en diria el Dr Tarbell ? (dels programes de TV actuals)

Següent Article

Aurelio Paviato… Demà Dimarts Màgic a La Seca Espai Brossa

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells