Tornar del futur…

Lectura: 1 minut

off back 

M’apassionen els viatges en el temps…
I això ho vaig descobrir el dia que vaig veure les pel·lícules: “Regreso al Futuro”, que ja son clàssiques ara, sí JC! me’n recordo d’aquell dia que me les vas deixar en VHS i que me les vaig mirar durant tot el temps(espai-temps) d’un cap de setmana.
Algun dia us parlaré de la meva teoria dels duplicats Espai-Temps basada sobre els DeLoreans, el cotxe de la saga, és un rotllo que sempre explico quan algú em parla de la pel·lícula.

I ara em preguntareu: ”Què hi te que veure ‘Regreso al Futuro’ amb la màgia ?, que s’empatolla aquest ?”
Doncs potser més del que sembla…

Els meus estris de màgia, quan s’avorreixen, fan viatges en el temps i me’ls trobo en els llocs més insospitats passades unes setmanes; jo mateix, quan em desintegro i torno a aparèixer uns segons més tard, en realitat te una explicació: faig un viatge en el temps.
Moltes coses en màgia son possibles, gràcies als viatges en el temps… La boleta que posem dins un cubilet, a simple vista desapareix, però en realitat fa un viatge en el temps uns microsegons en el futur per aparèixer sota l’altre cubilet.
Tot te una explicació, només cal imaginar-s’ho.

Digueu-me friki, però, a vegades, per aïllar-me dels problemes de la vida quotidiana (com un estruç que amaga el cap sota terra), miro coses de ‘Regreso al Futuro’, és el meu cel particular… Tots hauríem de tenir un cel particular, us ho recomano.

Per tot això vaig comprar-me aquesta camiseta, quan vaig fer un viatge (en espai i no en temps, aquest cop) fa dos mesos:

Regreso al futuro

Mireu la pàgina de 'Regreso al Futuro': aquí. Fins la setmana que ve.
Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Moulinsart

Següent Article

Quina culpa en tenen les culleretes ?

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells