Tot és mentida ! (i una veritat…)

Lectura: 1 minut

Els Pets(L'altre títol: Avui parlaré del meu anunci de la setmana, l’Uri, i de Els Pets)

Anunci
M’agrada molt el nou anunci d’una marca de cotxes per surrealista i extravagant, és genial!, he rigut molt aquesta setmana veient-lo… i no puc evitar posar-lo aquí (estic veient que molts com jo, no s’han pogut resistir a incloure’l als seus blogs), per qui no l’hagi vist a la tele i perquè m’agrada visitar la meva pàgina i divertir-me (ego excessiu? Sí!).
A la TV tot és mentida, però és màgic si t’atures a pensar-ho, el vídeo al final del text d’avui.

L’Uri
Hi ha un escàndol per la publicació al youtube on es desvetlla com feia lo de les culleretes l’Uri Geller? (tampoc són cap novetat aquestes imatges del mag nord-americà que es dedica a desemmascarar l’Uri). Tot mentida…, En realitat l’Uri s’ha escandalitzat perquè li perilla el negoci a nivell global?. Quin negoci? Treure diners d’on sigui?, (sense anar més lluny, últimament he vist un anunci amb ell com a protagonista a TV). Crec que li agrada que parlin d’ell, sigui com sigui, bé o malament. Per cert… les teles se n’han omplert la boca i han comès el mateix error que critiquen del youtube, explicar coses que no cal dir a vegades… Si s’haguessin llegit el que vaig escriure fa dues setmanes: aquí i fa tres: això !!!

Els Pets
L’altre dia vaig anar al concert de Els Pets a Mollerussa i em va agradar molt, i el disc (que vaig adquirir el mateix divendres al matí) també molt!. Escoltant-los penso que per mi son una banda sonora que em va acompanyant a la vida (ni que això que escric soni molt cursi ho reconec). Per mi, Els Pets són de veritat.

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

L’anunci del cotxe (que consti que la marca no em paga res):

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

5 Comments

 1. Uri

  Doncs jo trobo be que expliquin els trucs de l’uri geller. Una cosa es fer magia (i saps que fan magia perque aixi ho declareu) i l’altra fer creure que tens poders paranormals reals.

 2. Uri

  Amic Ciwoc… Els secrets no s’expliquen… Ja que aquests jocs poden ser representats per mags que no van de paranormals i llavors, l’explicació d’aquests secrets els perjudica. Aquest tema el vaig comentar llargament en el post de fa dos setmanes. També cal dir que no són “els secrets de l’uri geller”, són jocs que segurament no els ha inventat ell, per tant, no és correcte que una tele, amb l’excusa que està al youtube, ho expliqui, amb la coartada que ja ho ha explicat algú altre en un altre mitjà, tot no s’hi val, és material sensible.
  Salutacions!

 3. Doncs potser tens raó en que no han d’explicar els trucs de l’uri geller, però el que si han de dir es que ho son de trucs. El que no trobo correcte és que s’intenti colar un mag per un tio amb poders extrasensorials. Cadascú es el que es.
  De fet ara que hi penso, el màgic Andreu ja els va explicar un cop.

 4. Uri

  Estic d’acord que ha de quedar clar que els jocs no son fruit de poders paranormals, i que quan un mag actua, ha d’haver-hi (al meu entendre), una mena de pacte no escrit entre mag i espectadors per poder gaudir de la màgia, que és ficció, però és materialitza en el marc d’una actuació.
  Crec recordar que en un “La vida en un xip” d’en Puyal, que anava sobre fets paranormals, el Màgic Andreu va doblegar una cullereta, i va deixar clar que es tractava d’un joc de mans, però evidentment no va desvetllar res, tal com cal abordar aquest tipus d’informació.
  Gràcies pel teu interès.

  Daniel

Comments are closed.

Anterior Article

Mira: offmàgia.com

Següent Article

Aniversari

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells