Tots els mags de “Magia de Escenario Sin Complejos”

/
Lectura: 1 minut

He reunit en un mosaic fotogràfic, tots els il·lusionistes que participem en el nou llibre del Mag Gerard, “Magia de Escenario Sin Complejos”

Seguiu llegint… Ha continuació els podreu veure en tamany més gran…

Podeu veure a simple vista, a les fotos, que tots tenim les nostres personalitats ben diferenciades, però segur que tots tenim un objectiu en comú… Il·lusionar…

I ho hem compartit, gràcies a què el Mag Gerard ens ha convidat a formar part d’un llibre que és una joia, un gran llibre de màgia, amb molts matisos, polièdric, que el fan únic. Molt aviat, en parlaré amb més detall, aquí, al “Diari d’un Mag”

Avui, mireu, mireu totes les fotos, de tots els que hi col·laborem…

I recordeu que podeu adquirir el llibre a les millors tendes de màgia o contactant directament amb el Mag Gerard, enviant-li un correu a magia@teatremagic.es. Per 30 euros, ell us l’enviarà signat i a més, us hi adjuntarà un exclusiu punt de llibre dibuixat per en Fabrini !

Més informació sobre el llibre al blog del Mag Gerard: teatremagic.blogspot.com.es i a la nostra secció “Col·laboració a Magia de Escenarios Sin Complejos”, Aquí

Els il·lusionistes de “Magia de Escenario Sin Complejos” del Mag Gerard, amb pròleg de la Maga Inés, som: Kevin James, Mac King, Sylvester the Jester, Charlie Frye, Vik & Fabrini, Christian Miró, Pepín Banzo, Adrián Carratalá, Mag Edgar, Imanol Ituiño, David Blanco, Juan Paños, Héctor Sansegundo, Mago Teto, Darío Hueta, Daniel Arbonés, David ASecaS i Eduard Juanola.

Fins la setmana que ve, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Ficció Màgica 2016…

Següent Article

Demà Miguel Ángel Gea a La Seca Espai Brossa

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells