Tràiler “Edició Especial Llibres 3” – Objectiu Màgic!

/
Lectura: 1 minut

Com que l’ordre dels factors no altera el producte… La setmana passada vam estrenar un nou capítol de l’Objectiu Màgic i avui te’n presento el tràiler!

El tràiler de l’Objectiu Màgic Especial Llibres 3

Ja que si no has vist encara el nou capítol de l’Objectiu Màgic, mirant el tràiler, segur que en tindràs moltes ganes!

Just després, podràs veure directament el capítol…

La tercera Edició Especial Llibres Màgics de l’Objectiu Màgic! és un homenatge als llibres que tenen vincles amb l’art màgic donant rellevància a autors i il·lusionistes del territori.

Hi trobaràs llibres pràctics per aprendre màgia, d’història de l’il·lusionisme, de poesia, pels més inquiets, pels pedagogs, per a totes les edats…

A més, l’episodi comença amb l’inici més imaginatiu mai concebut a l’Objectiu Màgic, conté l’efecte màgic més explicat en els llibres de màgia de tots els temps, enregistrat de la manera més creativa possible i un joc interactiu, per percebre la màgia a través de la pantalla, que farà que visquis il·lusions en primera persona.

Gaudeix del nou capítol al teu mòbil, tauleta, ordinador o molt millor: al teu televisor, menjant crispetes!

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Joc – Paraules Màgiques 5 – Revistes Màgiques

Següent Article

Ítem 4 de la Temporada 2021/2022 del “Diari d’un Mag”!

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells