Un cap d’’any màgic…

Lectura: 1 minut

Cap d'any

Hi ha un poble de la península en el que un cap d’any no va haver-hi llum, llavors varen tenir la brillant idea de celebrar el canvi d’any a mig Agost. Ara, la festa és una tradició del poble, i molta gent de fora va a celebrar de nou l’any al bel mig del mes d’Agost.

Així doncs, de la mateixa manera que no fa falta que sigui cap d’any per celebrar cap d’any, tampoc cal que ho sigui per redactar això que escriuré ara…

El 29 de Desembre, dos dies abans que canviés l’any per tothom, l’any va canviar per mi a les 18h00 de la tarda, amb “campanades” i raïms inclosos…
Va ser fantàstic.
Ens van convidar per fer una actuació en una residència d’avis, i després de l’espectacle, com fan cada any, varen fer els raïms i la festa de cap d’any.

Vàrem fer un viatge en el temps, tot es va aturar… tot és relatiu en un lloc com aquest, és un altre món, una altra realitat… és per meditar-hi, per pensar en el sentit de la vida… d’aquesta vida que ens passa molt ràpid, frenèticament, cada dia, i que molt sovint no en som conscients, la veritat: és una mica trist tot plegat, un sentiment agredolç.
Hi ha una frase en una lletra de cançó d’un grup que m’agrada molt que diu “La vida és el que et passa mentre fas plans per tenir-ho tot lligat”… (“inspirada” directament de la frase d’en John Lennon ) . Cal pensar-hi també.

Vaig tenir el privilegi de fer “les campanades” tocant el triangle.
Ens ho vam passar molt bé.
Vàrem rebre mostres d’afecte dels assistents, que no oblidarem fàcilment.

Moltes gràcies a tots, residents (un gran públic), gent del centre (que fan que tot funcioni perfectament),…
Tots vosaltres sí que sou màgics.

Fins la setmana que ve.

Aquesta setmana (l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida) ha constituït la nova ONG: MAGS PEL MÓN. Mireu la notícia que he posat a màgia.cat

Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

– La frase: “La vida és el que et passa mentre fas plans per tenir-ho tot lligat” és de Els Pets // Disc: SOL // Cançó: “Tantes coses a fer”

– La frase original: “Life is what happens to you while you’re busy making other plans” de John Lennon  // Cançó: “Beautifull Boy”

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Idees: Els Mags ens apuntem els Secrets en una llibreteta (…2)

Següent Article

Riure’’s d’’un mateix

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs