Un cap de setmana molt màgic al 10è Festival Teatre Màgic…

Lectura: 1 minut

La programació del 10è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona i La Canonja és espectacular…

Aquesta cap de setmana, ens demostra que, tal com ja sabíem, la capacitat de sorprendre i programar  màgia teatral de qualitat durant tot un mes, per part del seu organitzador, el Mag Gerard i totes les entitats de Tarragona i La Canonja que hi contribueixen, és molt lloable i enriqueixen el panorama màgic de Catalunya.

Divendres 18 de Novembre a la Sala Trono, l’espectacle “Magia a Tutiplén” de l’il·lusionista de Bilbao, Imanol Ituiño. Màgia imaginativa, molt interessant, amb l’al·licient de poder veure, en directe, el seu número premiat al Congrés Nacional de Màgia…

Mireu el genial de Imanol Ituiño, quina rutina màgica més bonica…

https://www.youtube.com/watch?v=llh2cUAqfVI

Dissabte 19 de Novembre a la Sala Trono, l’espectacle “Sueños de una Maga”, amb l’il·lusionista de Perú, Gisell. Màgia original, teatral i acurada posada en escena.

Diumenge 20 de Novembre al Teatre El Magatzem, l’espectacle “Contes de Gel”, amb Teia Moner. Un espectacle de titelles i màgia pels més petits.

Diumenge 20 de Novembre a la Sala Trono, l’espectacle provinent d’Itàlia i Argentina: “Crack Up Show”, amb la Cia Deux à la Tache. Un espectacle que barreja de forma explosiva, la comèdia i el teatre…

Mireu-los en acció ! Trifulgues entre mag i partenaire

https://www.youtube.com/watch?v=BdIAzUmBlgw

El Festival continua amb la seva programació especial, la podeu consultar al següent enllaç… La setmana que ve, en seguim parlant, al “Diari d’un Mag”

Bon cap de setmana !

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Films Màgics dels Pioners…

Següent Article

Gala Màgica als Lluïsos Teatre !

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells