Un cap de setmana ple de màgia a Tarragona ! Teatre Màgic 2021

Lectura: 3 minuts

Espectacle de cloenda del Teatre Màgic 2021 amb el Mag Gerard

El 15è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona, conclourà aquest cap de setmana, amb una fi de festa espectacular !

Es realitzaran els següents espectacles de màgia:


Cabaret Màgic amb Eduard Juanola

Una proposta d’Eduard Juanola, que com ens indica la sinopsi és: “Un espectacle per pujar sobre la corda que separa allò que és possible d’allò que és impossible, amb l’objectiu de divertir-nos i sorprendre’ns. Màgia original i diferent que et sorprendrà.”

Tràiler d’un dels molts espectacles d’Eduard Juanola:

https://youtu.be/yB00kcJf8Ok

“Sorprenentment Màgic” amb Mag Gerard i la Cia Deaux à la Tache

La cloenda del festival anirà a càrrec del Mag Gerard i la Cia. Deux à la Tâche, al Teatre El Magatzem amb “Sorprenentment màgic”. La recaptació d’aquest espectacle solidari anirà destinada al Club Vaixell amb la finalitat que la màgia arribi a tothom.


La companyia italo–argentina Deux à la Tâche participarà a la cloenda del Festival al Teatre El Magatzem

Vídeo d’una actuació de la Cia Deux à la Tâche:

https://youtu.be/NHHJTTx62S4

A continuació, una molt interessant entrevista al director artístic del festival, del Mag Gerard, on explica les claus de l’èxit del Teatre Màgic, al programa de Televisió Som-hi!.

https://youtu.be/d4u0ni_mNXo?t=2091

Sinopsi “Sorprenentment Màgic” al Teatre El Magatzem

Dins el marc del 15è Festival Internacional Teatre Màgic presentarà tot un seguit d’il·lusions màgiques que ens acompanyaran en un viatge per les diferents especialitats de l’art de l’impossible amb la finalitat de deixar-nos bocabadats. Recentment, ha aparegut a la prestigiosa revista Genii Magazine dels Estats Units, considerada la més important en l’especialització d’il·lusionisme. Les seves creacions màgiques formen part del repertori de molts mags del nostre país i, a més, ha publicat “100 trucs per sorprendre amb el mòbil” amb Cossetània Edicions.
La companyia Italo-argentina Deux à la Tâche participarà a l’espectacle fent un tast de las seva fusió de màgia i clown que han presentat a destacats festivals d’arts escèniques per Europa.

Nota de Premsa

El món de l’il·lusionisme es donarà cita als escenaris de Tarragona per quinzè any consecutiu, del 12 al 21 de novembre, amb l’objectiu d’oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El Festival Teatre Màgic que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona s’ha convertit en un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, després de comptar amb diferents premis mundials de màgia que han actuat a la ciutat en els darrers anys.

La direcció artística del festival va a càrrec del tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria dins del món de l’il·lusionisme i a qui, el passat mes de juliol, la revista americana “Genii Magazine” —la més important del món de la màgia—, ha dedicat quatre pàgines, fent difusió d’una de les creacions màgiques d’aquest artistatarragoní.

Després d’un any, la màgia torna a Tarragona i ho fa en diferents espais de la ciutat: la Sala Trono Armanyà, El Magatzem i l’Espai Kesse. El programa inclou una desena d’activitats relacionades amb el món de la màgia.

El tret de sortida serà el divendres 12 de novembre, amb la maga Gisell, que oferirà el seu nou espectacle de màgia teatralitzada; l’endemà, el Mago Marín presentarà un espectacle per a majors de 18 anys amb un estil fresc i irreverent. Finalment, el diumenge 14 de novembre serà el torn de l’Oscar Vallhonrat, que oferirà un espectacle per a tota la família. Aquests tres espectacles es podran veure a la Sala Trono Armanyà.
En els pròxims dies hi haurà diferents activitats relacionades amb l’il·lusionisme que seran conduïdes pel Daniel Arbonés, autor del reconegut Diari d’un mag, a la Biblioteca Pública i a la llibreria Adserà.

En aquesta edició, a l’Espai Kesse s’ha programat una innovadora masterclass de màgia anomenada “Instagram màgic”, on els assistents podran aprendre jocs de màgia visuals per sorprendre a través d’aquesta xarxa social. Al mateix espai, l’Eduard Juanola presentarà un cabaret màgic amb efectes molt enigmàtics.

La cloenda del festival serà el 21 de novembre, a les 19 h, i anirà a càrrec del Mag Gerard i la Cia. Deux à la Tâche, al Teatre El Magatzem amb “Sorprenentment màgic”, la recaptació d’aquest espectacle solidari anirà destinada al Club Vaixell amb la finalitat que la màgia arribi a tothom.

Novament, la ciutat de Tarragona s’omplirà de màgia, il·lusió i somnis amb una programació variada i de qualitat per a tots els públics.

Més informació al web oficial: www.teatremagic.es

Bon cap de setmana màgic !

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

“Els Secrets…” – Episodi 7 – “Bon Nadal… Primera Part” – Activitat programada al 15è Festival Internacional Teatre Màgic 2021

Següent Article

Dijous 23 de Desembre… “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs