Un nou llibre de màgia !!!

//
Lectura: 2 minuts

Apunt Màgic

Sempre és una gran notícia quan neix un nou llibre de màgia…

Els llibres de màgia són especials de per si, ja que gràcies a ells les il·lusions esdevenen realitat…

En aquest cas és una gran notícia perquè el llibre en qüestió l’ha escrit el Mag Gerard, que és molt conegut dels lectors del “Diari d’un Mag” . Ell és l’organitzador del Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona i La Canonja, recorre tot l’estat amb el seu espectacle “El Xarlatà Màgic” i és el creador de l’espai radiofònic “Realitat o Ficció ?”, programa de màgia que un cop al mes “ens fa una visita”, aquí al “Diari d’un Mag”, a la nostra màgica secció “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”.

El llibre es diu “Prácticamente Magia” i en parlem avui com una primícia mundial !!!!

Veient el text de presentació ja tinc ganes de llegir-lo !!!!

Es tracta d’un llibre de màgia escènica per a mags aficionats i professionals, efectes provats en públic pel Mag Gerard, amb estel·lars col·laboracions de grans noms de la màgia com Dan Harlan, Tom Mullica, David Acer, Gaetan Bloom, Brando y Silvana, Jordan Gomez, Aldo Colombini, David Regal, Mike Bent, Inés, Héctor Mancha, Jaime Figueroa, Ismael Civiac, Teia Moner, Selvin, Paulino Gil, Aliskim, Ramón Mayrata, Kiko del Show, Jon Zabal y Adrián Conde.

M’indiquen que el llibre es podrà adquirir a partir de finals d’aquesta setmana a l’Editorial Marré, a Tendes de Màgia i on-line a El Corte Inglés

Ja podeu fer la vostra carta als Reis…

En pròximes setmanes en seguirem parlant…

Llegiu la informació que m’ha arribat sobre “Prácticamente Magia” del Mag Gerard

———————————————————————–

“Si estás buscando nuevos efectos de magia de escenario y mejorar tus habilidades escénicas como mago, este es tu libro. Aprenderás juegos con: teléfonos móviles, martillos, billetes de avión, cajas de palomitas, zumos de naranja, campanas, globos, sujetadores, papel higiénico, botones, pañuelos, marionetas de mano… Y hasta una striper!

Mag Gerard reúne en esta obra una parte de su repertorio profesional de escena con efectos y presentaciones originales que seguro desearás incorporar en tus espectáculos. Material probado en galas de magia, festivales de cine, eventos empresariales, parques de atracciones… Además, este libro incluye juegos inéditos en castellano y teoría de magos nacionales e internacionales:

Dan Harlan, Tom Mullica, David Acer, Gaetan Bloom, Brando y Silvana, Jordan Gomez, Aldo Colombini, David Regal, Mike Bent, Inés, Héctor Mancha, Jaime Figueroa, Ismael Civiac, Teia Moner, Selvin, Paulino Gil, Aliskim, Ramón Mayrata, Kiko del Show, Jon Zabal y Adrián Conde”

Lo que dicen los profesionales acerca de esta obra:

“Un libro lleno de grandes magos y su magia en el que solamente ¡falto yo!”

Sylvester the Jester

“Si te gusta la magia de escenario, este tomo te brinda la oportunidad de abrirte nuevas puertas en tu trabajo”

Mikael Szanyiel

“Una obra en la que descubrirás nuevas herramientas para mejorar tus espectáculos”

Juan Mayoral

“En estas páginas hay pequeños tesoros que pronto serán tuyos”

Huang Zheng

Un libro lleno de mentiras…pero mentiras de las buenas, ¡de las que hacen sonreír!

Héctor Mancha

“Tienes en tus manos un ejemplar que ampliará tu repertorio mágico, y que te ayudará a acrecentar tus conocimientos sobre la maravillosa magia de escena”

Brando y Silvana

———————————————————————–

Pels qui no coneguin el Mag Gerard, mireu el tràiler del seu espectacle “El Xarlatà Màgic”

http://www.youtube.com/watch?v=BgRUUMiE1Qg

Fins demà, amb un nou Apunt Màgic, aquí al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

1 Comment

Comments are closed.

Anterior Article

Dues estrenes màgiques…

Següent Article

Joan Font… El Savi…

Últims articles de Blog