Un parc de fa dos segles. 2ª Part (de 3)

Lectura: 1 minut

Aquesta setmana santa hem anat a Copenhaguen.
Aquest és el segon article d’aquesta sèrie de 3 sota el títol de:
“La Sirenita”, un parc del segle XIX, un hotel “modernillo” i un space-invader…

Copenhaguen: 2ª Part (de 3)

El Tivoli

Tívoli

És un parc d’atraccions al mig de la ciutat…, data de l’any 1843, i tota la il•luminació és de bombetes, no hi ha llums de neó. És un casament entre un passat decadent i un present actual (hi ha una muntanya russa tipus Dragon Khan però més petita). També hi ha sales de concerts, s’hi fan actuacions de grups actuals…
Al principi la decadència xoca (acostumats als port aventura i eurodisneys…), després em vaig acostumar i li vaig trobar el seu encant. És com fer un viatge en el temps.
De tant en quan hi ha soldadets de plom (son nens) que fan una desfilada pel parc. Hi ha actuacions selectes: un teatre de la pantomima, que seria com guinyols però amb persones (amb personatges com l’Arlequín), amb una orquestra de fons (una orquestra de veritat, no una banda sonora), conjunts de música clàssica o jazz que toquen molt bé, i tot és autèntic, rés és de plàstic com estaríem acostumats en els parcs d’atraccions que coneixem tots.

www.tivoligardens.com

Diumenge publicaré la tercera part i última d’aquesta sèrie…

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

“La Sirenita” i un space-invader. 1ª Part (de 3)

Següent Article

L’Hotel Fox . 3ª Part (de 3)

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells