Una setmana màgica…

Lectura: 1 minut

Houdini al pont de Boston

El meu sant…
Aquesta setmana ha sigut el meu sant i m’han regalat (gràcies Cristina! la meva Bess…) una novel·la gràfica molt interessant: “Houdini, El Rey de las esposas” (Jason Lutes & Nick Bertozzi, Ed: Astiberri).
La novel·la relata un episodi èpic de la vida d’en Houdini, quan va saltar al pont Harvard de Boston (que passa per sobre del Charles River). Ja me l’he llegit, és apassionant, explica: el que envoltava, les seves argúcies publicitàries, com vivia els moments anteriors al salt… Us el recomano, està a la venda a qualsevol llibreria. Conté una introducció que està molt bé d’en Glen David Gold, autor d’un llibre que també tinc a la tauleta de llit: Carter
He trobat una foto real del moment en que va saltar en aquell pont, i hi he enganxat la tapa del llibre per poder comparar… m’ha fet gràcia poder trobar una foto amb l’angle similar de la que il·lustra la tapa de llibre, segurament és la que va servir d’inspiració al dibuixant.

Actuació…
Ahir vaig actuar a una festa privada, m’ho vaig passar molt bé, i al vespre… el que sempre em passa després d’actuar, una legió d’idees de màgia assalten el meu cap. Nota mental: actuar em proporciona noves idees, idees que reciclo per tornar a actuar… és un cercle… un cercle màgic que em fa créixer artísticament sempre…
El millor regal que em van fer ahir a l'actuació va ser sentir, quan ja s'havia acabat, un nen dir-li al seu pare: "Papa! Jo vull ser mag!"… no us podeu imaginar lo emocionat que estic…

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

1 Comment

Comments are closed.

Anterior Article

Mandrake 2: Quan la màgia de la vida real es barreja amb la ficció…

Següent Article

Bones Festes a Tots!!!!

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells