Vilassar Màgic 2018

Lectura: 1 minut

El pròxim cap de setmana, dies 9 i 10 de Juny, neix un nou certamen màgic a Vilassar de Mar. Es tracta del Vilassar Màgic 2018. Cal reconèixer la gran labor que realitza el club de màgia, Màgic Grup Maresme, en l’aprenentatge i la divulgació de l’art màgic.

Porten la màgia a tots els públics a preus molt assequibles i amb esperit obert.

Enguany, el Vilassar Màgic 2018, programa una activitat per a il·lusionistes, una Conferència de Gabi Pareras, dissabte, amb sopar i Jam Session Màgica inclosa. L’espectacle Palabras Mágicas de Brando y Silvana i una Gala Internacional, diumenge, que comptarà amb les actuacions de: Mag Lari, Mag Edgar, Maga Gisell, Brando y Silvana, Mag Jan i Enric Magoo.

L’esforç per aglutinar estrelles de la màgia de renom és un èxit.

Enhorabona Màgic Grup Maresme !

A continuació, cartells de l’esdeveniment, amb detalls d’hores i preus…Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Gran Gala Internacional Fimag 2018… La Crònica…

Següent Article

Magic Jam

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells