Cada dia pot ser màgic…

Lectura: 1 minut

L’altre dia vaig anar a la pastisseria de baix de casa, vaig entrar, buscar els diners per pagar, i sense dir res, la dependenta que no coneixia, em va donar una baguette…,
El dia següent, al bar on esmorzo, sense dir res, em posen l’entrepà que anava a demanar…
Després d’aquests dos episodis paranormals vaig pensar que a) perdo la memòria immediata i realment havia dit “una baguette sisplau…”, i “un entrepà de botifarra blanca sisplau…” o b) que tinc poders i he incidit amb el fet que em donin una baguette o un entrepà de botifarra blanca…
I com que estic segur, si la meva memòria no em falla, que realment no havia obert la boca… penso que la opció b) és la correcta…
Per tant, dec tenir poders… i que bonic ser mag…

De fet tota la setmana ha estat estranya, coses màgiques, coses bones, coses dolentes, la vida…

Mini redacció de vacances:
Tinc molt per explicar… aquest estiu hem estat a Nova York, a Washington i a Las Vegas !!!. Al cine he vist Up! i em va agradar molt, molt emocionant i la setmana passada: Fira de Teatre de Tàrrega on vam veure un drac que ens va agradar molt, Los Galindos que ens van deixar amb la boca oberta, Nelly Blue de Los Tigres que ens va fer riure, teatre, carrer, territori creatiu…
I després tornar a la realitat, i pensar que cada dia pot ser màgic si endevinen el teu entrepà
Aeroport de Las Vegas...
Així doncs, em fa molt feliç iniciar per cinquena vegada, el meu estimat Diari d’un Mag, a qui li dec molt…
Unes estisores tallen la corda… i ja està inaugurat… ara diria que això ja ho vaig dir l’any passat ?¿?
Novetats d’aquesta temporada…
Doncs, la primera seria que tinc un twitter !!!, abans de l’estiu vaig començar a fer proves i ara ja us el dic: www.twitter.com/offmagia
Mireu el meu twitter: www.twitter.com/offmagia… i si tens twitter i m’estàs llegint ara, doncs, ja saps que pots fer-te seguidor de les petites frases inconnexes que hi aniré escrivint…

Hi hauran més novetats, però de moment són sorpresa…

Ho sabreu, puntualment, aquí, com cada setmana, al Diari d’Un Mag.
Benvinguts a tots !!!

Fins la setmana que ve…
daniel.cat

màgia.cat
www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Dossier Copperfield 7: El meu joc preferit…

Següent Article

Houdini’s

Últims articles de Blog