Col·laboro, junt amb altres mags, en el nou llibre del Mag Gerard !

//
Lectura: 3 minuts

“Magia de Escenario Sin Complejos”

Em fa molt feliç anunciar-vos la notícia de la publicació, aquesta setmana, del nou llibre sobre màgia d’escenari del Mag Gerard. Es tracta del segon volum, la continuïtat, del seu anterior llibre “Prácticamente Magia”. Una obra sobre màgia d’escenari, destinada a il·lusionistes aficionats i professionals.

El nou llibre es diu: “Magia de Escenario Sin Complejos”, editat per Ediciones Marré. En aquest volum ens explica exclusives il·lusions del seu repertori, junt amb col·laboracions d’altres mags nacionals i internacionals.

Una altra de les raons per les quals, la publicació d’aquest llibre em fa molt feliç és perquè hi col·laboro !!! Estic molt content de què el Mag Gerard pensés en mi per formar part d’aquesta magnífica obra !!!

És difícil parlar d’una notícia, quan en formes part… Però no puc eludir parlar-ne… Des de la més profunda sinceritat…

Espectaculars continguts !

“Magia de Escenario Sin Complejos” és un cant a favor del nostre art, pel que fa a la màgia d’escenari, des d’un enfoc teatral… La màgia com a expressió artística que és viva quan es representa en els teatres.

Parlarem, molt aviat, amb més detall, aquí al “Diari d’un Mag”, dels continguts, de la màgia que ens explica el Mag Gerard i dels il·lusionistes que hem col·laborat en el llibre, per què els mags sapigueu el que us podreu trobar en aquest fantàstic volum !

El pròleg és de la televisiva Maga Inés.

En el següent anunci de l’editorial, podeu llegir un fragment del pròleg, un resum del que ens explica el Mag Gerard al seu llibre i saber qui som els il·lusionistes que hi col·laborem…

Som (en ordre, com apareixem en els crèdits): Kevin James, Mac King, Sylvester the Jester, Charlie Frye, Vik & Fabrini, Christian Miró, Pepín Banzo, Adrián Carratalá, Mag Edgard, Imanol Ituiño, David Blanco, Juan Paños, Héctor Sansegundo, Mago Teto, Darío Hueta, Daniel Arbonés, David ASecAS i Eduard Juanola.

És un honor compartir, amb tots ells, pàgines tan màgiques…

Col·laboro en el llibre !

Enmig de tots aquests grans il·lusionistes, que expliquen la seva màgia, mitjançant articles de teoria escènica i efectes màgics de la seva creació, jo hi explico dos dels jocs que m’estimo més i que formen part del meu repertori habitual. També he escrit un text exclusiu de reflexió màgica, que desitjo que sigui útil per tots els mags que el llegeixin.

Col·laborar-hi, per mi, és contribuir a fer girar la roda, per tornar a la comunitat màgica, el que la comunitat màgica i tots els llibres de màgia m’han donat, és predicar amb l’exemple, fer el que he pensat quan he madurat fent d’il·lusionista, el que he escrit, molt sovint aquí, que estimar la màgia és escriure, llegir i també aportar el que puguis, per què el nostre art perduri…

Mireu l’índex de “Magia de Escenario Sin Complejos”, m’encanta l’estructura ! Dóna unes ganes de llegir-lo !!! Ja us he dit que costa parlar d’una notícia, de la qual formes part, però és cert… Sóc sincer en els textos que he escrit pel llibre i ho sóc amb el que us dic. Em fa molta il·lusió i tinc moltes ganes de llegir tot el que han escrit els meus confrares i de saber què us semblen els meus textos !!!

Promoció de llançament

El preu del llibre és de 30 euros i el podreu trobar, ben aviat, a les tendes de màgia.

El Mag Gerard m’ha explicat, que com a promoció de llançament, li podeu comprar, directament a ell, escrivint un correu sol·licitant-li, a magia@teatremagic.es i us l’enviarà a casa sense despeses d’enviament, per 30 euros. Amb la possibilitat que, ell mateix, el Mag Gerard, us el dediqui, incloent-hi un punt de llibre exclusiu, il·lustrat per Fabrini (que també ha realitzat la portada i contraportada del llibre).

Mireu una de les intervencions del Mag Gerard, al programa Divendres de TV3, a inicis d’aquest any, quan va presentar el seu anterior llibre pel gran públic…

https://www.youtube.com/watch?v=C9dGdVujK8A

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Meravellosos Dissenys Màgics de Sébastien Ocana !

Següent Article

Demà “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”…

Últims articles de Blog